Vacature QA Specialist

QA Specialist in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)172 630 999

Tijdelijk QA Specialist

chevron_right

Wij zoeken een kakelverse QA Specialist!

Bij de Groenland Group staan we voor premium poultry. Dat vereist dagelijks een topprestatie van ons volledige team, en jij kunt hierin een essentiële rol spelen!

Voel jij je verantwoordelijk voor het leveren van optimale kwaliteit? Ben jij sterk in het bewaken, toezien en controleren van processen op het gebied van kwaliteit en hygiëne? Dan hebben wij de perfecte baan waarin jij je ei kwijt kunt.

Voor onze productie-units in Bodegraven en Barendrecht zoeken we een tijdelijke collega die de rol van onze huidige QA specialist kan overnemen tijdens haar zwangerschapsverlof, voor 32 tot 40 uur per week. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om bij goede prestaties op lange termijn in dienst te blijven.

Jouw werkdag:

Als QA Specialist maak je deel uit van een klein team en heb je verschillende taken. Een belangrijk aspect is het bijhouden van het kwaliteitshandboek en het uitvoeren van audits. Ook onderzoek je klachten grondig. Het is jouw verantwoordelijkheid om certificeringen up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat het bedrijf altijd voldoet aan de vereiste normen.
Daarnaast werk je aan het continu verbeteren van kwaliteitsprocessen in samenwerking met je team. Je speelt een cruciale rol bij het handhaven en zelfs verbeteren van de hoogste normen voor ons kwaliteitsbeheersysteem. Kortom, je waarborgt de integriteit en consistentie van onze kwaliteitsprestaties en zoekt altijd naar manieren om deze te optimaliseren.

Jouw kwaliteiten:

Je bent voor ons een echte aanwinst als je enthousiast, communicatief vaardig en besluitvaardig bent. Daarnaast beschik je over analytische vaardigheden en ben je in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Verder heb je ook:

  • Een afgeronde hbo of wo-opleiding (richting de Voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar).
  • Ervaring in een kwaliteitsfunctie binnen een productieomgeving in de foodsector;
  • Ervaring in de pluimveesector is een pré.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Samen #greendriven:

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.
GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.
Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de dynamische wereld van voeding. Je wordt onderdeel van een enthousiast team in een groeiende organisatie. Natuurlijk bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket en volop mogelijkheden om je ambities te verwezenlijken. Graag bespreken we je salaris persoonlijk met jou.

Reageren?

Ben jij, net als wij, ontzettend enthousiast? Wees er dan snel bij en solliciteer via: . Neem dan contact op met onze , ().

We horen graag van je!Functie:qa specialist
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandKip via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. QA Specialist GroenlandKip 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures