Vacature Recruiter

Recruiter in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)314 332 741

Recruiter

chevron_right

Wij zoeken een kakelverse Recruiter

Bij de GroenlandGroup staan we voor premium poultry. Dat vereist dagelijks een topprestatie van ons volledige team, en jij kunt hierin een essentiële rol spelen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt jouw passie bij het zoeken, vinden en binden van nieuw talent? Dan hebben wij de perfecte baan waarin jij je ei kwijt kunt.

Jouw werkdag:

Als Recruiter is jouw belangrijkste taak zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt. In deze krappe arbeidsmarkt weet jij er voor te zorgen dat we met pakkende wervingscampagnes toch de juiste kandidaten weten aan te trekken.

Wij zoeken iemand die het leuk vind om de functie zelf vorm te geven, het betreft namelijk een nieuwe functie. Je hebt daardoor veel vrijheid om de functie eigen te maken en met vernieuwende en creatieve ideeën te komen.

In deze rol ben je bij het hele wervingsproces betrokken. Je stelt de vacatureteksten op, plaats deze op de juiste kanalen en benadert zelf actief potentiële talenten. Voorafgaand ga jij altijd in gesprek met de vacaturehouder, zodat je precies weet wat de wensen en behoeften zijn. Ook het selecteren van de juiste profielen, het benaderen van kandidaten en het inplannen van de gesprekken valt onder jouw takenpakket.

Naast jouw taken m.b.t. de werving en selectie zijn er ook diverse projecten die je kunt oppakken, denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van het recruitment proces, employer branding en het opstellen van een onboardingsprogramma.

In deze rol verdeel je jouw tijd over twee locaties van de GroenlandGroup: Esbro in Wehl en GroenlandKip in Bodegraven. Het is dus handig als jij centraal woont, zodat beide locaties goed bereikbaar zijn.

Jouw kwaliteiten:

Je bent voor ons een echte aanwinst als je enthousiast, communicatief vaardig en creatief bent. Daarnaast toon je eigenaarschap en ben je in control van het recruitment proces en weet bij te schakelen wanneer nodig.

Verder beschik je ook over:

  • een afgeronde hbo opleiding;
  • een aantal jaar werkervaring op het gebied van recruitment;
  • een rijbewijs.

Samen #greendriven:

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de dynamische wereld van voeding. Je wordt onderdeel van een enthousiast team in een groeiende organisatie. Natuurlijk bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket en volop mogelijkheden om je ambities te verwezenlijken. Graag bespreken we je salaris persoonlijk met jou.

Reageren?

Ben jij, net als wij, ontzettend enthousiast? Wees er dan snel bij en solliciteer via: . Neem dan contact op met onze HR-Adviseur, Maaike Streppel (). We horen graag van je!

CONTACT MET GROENLANDGROUP

GroenlandGroup
+31 (0)314 332 741

Functie:recruiter
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandGroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Recruiter GroenlandGroup 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures