Vacature Relatiemanager

Relatiemanager in Reeuwijk

Ben jij een gedreven Junior met een afgeronde HBO-studie in de richting van bedrijfskunde, commerciële economie, accountmanagement, of vergelijkbaar? Heb je een passie voor maatschappelijke gebiedsontwikkelingen en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière?

Dan is de rol van Relatiemanager bij RPR Stakeholdermanagers dé kans voor jou! Binnen RPR zien wij de rol van relatiemanager als het verbinden van bestaande en nieuwe klanten. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties. Relatiemanagement betekent voor ons heel iets anders dan platte sales met keiharde targets.

Dit ga je doen:

Je krijgt de unieke kans om het eerste jaar in dienst mee te lopen met onze directeur Raoul Rijntjes. Hij zal je begeleiden en zodoende groei jij in de functie als Relatiemanager. Raoul heeft deze periode nog de hoofdverantwoordelijkheid voor de salesactiviteiten richting externe partijen toe.

Je wordt dus niet direct in het diepe gegooid maar gaat door middel van ‘learning on the job’ het vak veel beter leren kennen. Hierdoor is de functie in beginsel voor 24-28 uur. Na een jaar zal dit veranderen naar een baan voor 32-40 uur per week.

Functie-eisen:

 • Afgeronde HBO-studie (en/of affiniteit met relatiebeheer) in Bedrijfskunde, Commerciële economie, Accountmanagement, of vergelijkbaar;
 • 0-2 jaar werkervaring in een commerciële rol in een dienstverlenend bedrijf;
 • Onderhandelingsvaardigheden, potentieel leiderschap en eigenaarschap zitten in jouw DNA;
 • Vermogen om relevante interne en externe partijen te verbinden en te motiveren;
 • Sociaal, energiek, en beschikt over relativeringsvermogen;
 • Zelfstandig kunnen werken met een ondernemende houding.

Bedrijfsprofiel:

RPR Stakeholdermanagers is een “vooruitprikkelend” en “eigenzinvol” bedrijf wat zijn eigen identiteit heeft ontwikkeld binnen het procesmatig aansturen van grote en kleine gebiedsontwikkelingen. Ze nemen eigenaarschap én verantwoordelijkheid voor het in beweging brengen en houden van een beoogde (her)inrichting van de ruimte. Ze maken hierbij graag nieuwe verbindingen en durven eigenwijs buiten de gebaande paden te gaan.  Middels energie-gevende werkvormen en vernieuwende en onderscheidende oplossingen richtingen intern en naar de klant, wordt het doel van de klant bereikt.

RPR is een organisatie die samenhang vertoont in DNA, normen & waarden en vakteamschap. Men ontwikkelt een eigen cultuur waarin men energie van elkaar krijgt. Een uitstraling, houding en gedrag van samen gave dingen doen en eigenaarschap nemen over dat wat je doet. Ze zijn een organisatie met ambitieuze en gepassioneerde mensen met een voortvarende groeiambitie van 12fte naar 40fte.

Arbeidsvoorwaarden:

 • € 3.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek;
 • Bijdrage zorgverzekering vergoeding van 50% van de premie met een maximum van € 100,- bruto per maand;
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.


Functie:Relatiemanager
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3000
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Proud People via adinda.breukelman@proudpeople.nl of 31355288366. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Relatiemanager Proud People 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures