Vacature Jr. Financial Controller

Jr. Financial Controller in Bodegraven

Modern Retail & Online Wholesale & Co-packaging International Markets

› Carrière › Jr. Financial Controller

Jr. Financial Controller

Als Jr. Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van de "record to report" (RtR) processen binnen Zijerveld. Je richt je hierbij met name op de reporting en bent verantwoordelijk voor onder andere de maandelijkse rapportage in het consolidatie platform HFM, btw-aangiftes, statutaire jaarrekeningen en VPB aangiftes voor onze Nederlandse, Belgische en Duitse entiteiten.

Verder ben je verantwoordelijk voor het implementeren en uitvoeren van interne controleprocedures om de nauwkeurigheid en integriteit van financiële gegevens te waarborgen.

Tot slot denk je ook mee in continue verbeteringen en pak je actieve rol in de implementatie hiervan om zo de kwaliteit en doorlooptijd van onze financiële rapportages te verbeteren.

Jouw positie in de organisatie
Je wordt onderdeel van het Finance & Control team dat bestaat uit 23 medewerkers. Je rapporteert in jouw rol aan de Sr. Financial Controller en je werkt nauw samen met jouw 5 Record to Report en Purchase to Pay collega's. Daarnaast heb je in deze functie ook regelmatig contact met je collega's van andere afdelingen, bijvoorbeeld Sales, Sourcing en Supply Chain. Als Finance team willen we graag van elkaar leren en is het gezegde 'een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd' bijna op ons lijf geschreven.

Over jou
- Je hebt passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken om jezelf te blijven ontwikkelen. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
- Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting Finance, en minimaal 4 jaar relevante werkervaring.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
- Je staat bekend om je accurate manier van werken.
- Je hebt een proactieve instelling en vindt het leuk om mee te werken en denken in verbeteringen.
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre.
- Je bent leergierig en hebt een dosis gezonde humor.

Wat wij bieden
Een uitdagende en afwisselen Finance rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo'n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.


Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met , via of . Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op of via onderstaand formulier.Functie:financial controller
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zijerveld via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Jr. Financial Controller Zijerveld 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures