Vacature Financieel Medewerker

Financieel Medewerker in Reeuwijk

Financieel medewerker

Neem contact met ons op

Het gaat goed met SOCOTEC! Om nog meer mensen te helpen om in gezonde gebouwen te leven, zoeken we meer collega's die dit samen met ons willen realiseren. Voor onze afdeling Finance, met veel eigen verantwoordelijkheden, zoeken wij een:

De professionalisering die SOCOTEC doormaakt biedt kansen voor onze medewerkers om mee te groeien! Ben jij als ervaren financial toe aan een verantwoordelijke stap in een snel groeiende organisatie met grote maatschappelijke relevantie? Lees dan snel verder!

Jouw werkzaamheden

Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Verzorgen van de uitgaande facturatie van afgeronde orders
 • Verzorgen van noodzakelijke memoriaalboekingen in het grootboek
 • Het dagelijks boeken van inkoop- verkoop en bankboek van de diverse bedrijven binnen SOCOTEC
 • Ondersteunen van de manager bij de maandafsluitingen en de jaarafsluiting
 • Bijdragen aan debiteuren- en crediteurenbeheer en rapportages
 • Verzorgen van de kwartaal BTW aangiftes voor de diverse BV's

Je dagelijks werk bestaat uit

Als Financieel medewerker zorg je voor een betrouwbare en up to date zijnde grootboekadministratie, die ten grondslag ligt aan de financiële management rapportage en de jaarrekening. Bovendien controleer je de volledigheid van de aanlevering vanuit de subadministraties en zorg je voor complete balansdossiers en aansluitende grootboekspecificaties. Ook verzorg je de belastingaangiftes. Indien noodzakelijk spring je bij in het beheer van de diverse subadministraties, zoals debiteuren-, crediteuren-, orderadministratie.

Waarom dit (n)iets voor jou is

 • Je bent bij voorkeur in bezit PDB
 • Je hebt oog voor details, maar je ziet ook de verbanden tussen de cijfers
 • Je hebt ervaring met het werken in moderne boekhoudsoftware en vindt het ontdekken van een nieuw boekhoudpakket een mooie uitdaging; ervaring met Syntess Atrium is een pré
 • Je beheerst Microsoft Office (Word en Excel)
 • Je hebt minimaal 2/3 jaar werkervaring in een administratieve functie
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe collega!

Daarom bieden we je goede secundaire voorwaarden (pensioenregeling en 26 vakantiedagen + bonus malus regeling) en een salaris dat aansluit bij wat collega's in jouw beroep verdienen.

Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht in een professioneel team dat van resultaten houdt. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Daarnaast lunchen we met elkaar op kantoor in de pauze én hebben we uitstekende koffie.


De SOCOTEC groep is een van de leiders in Testing Inspection en Certification (TIC) met als visie "een veilige en gezonde werk- en leefomgeving voor iedereen". Wij leveren het beste advies en de beste diensten op gebied van TIC voor een gezonde en veilige woon- en werkomgeving die voldoet aan de wettelijke vereisten. Wij willen omgevingen creëren waar mensen energie van krijgen, zowel voor onze opdrachtgevers als onze eigen mensen.

Wij houden van snel schakelen. Kom bij ons langs voor een kop koffie en ontmoet ons vakkundige, gedreven en enthousiaste team! Is er een klik? Dan pakken we door. Stuur jouw (korte) motivatie en CV naar onze HR-afdeling t.a.v. : . Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Dit kun je van ons verwachten, zodra je solliciteert:

 • CV & motivatiebrief: Stuur je CV en motivatiebrief naar
 • Eerste sollicitatieronde: Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een telefonisch kennismakingsgesprek
 • Tweede selectieronde: Na een positieve eerste ronde, volgt er een tweede gesprek, bij SOCOTEC Reeuwijk

Functie

Financieel medewerkerFunctie:financieel medewerker
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SOCOTEC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Financieel Medewerker SOCOTEC 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures