Vacature Allround financieel medewerker

Allround financieel medewerker in Bodegraven

De financiële administratie van A tot Z draaien bij een zorggerelateerd bedrijf? In een team van 7 personen heb jij je eigen takenpakket. Jij treedt direct in dienst bij de organisatie.

Als financieel medewerker heb jij een breed takenpakket. 50% werk je als debiteurenbeheerder en 50% draai je de financiële administratie van je eigen interne klanten. Jouw interne klanten zijn verschillende labs welke allemaal een losstaande bv zijn met een eigen manager. Deze persoon is je vaste contactpersoon. Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd schakelen met de vestigingsmanager. Jij zorgt dat de administratie van deze vestigingen altijd compleet en op orde is. Jij zorgt er onder andere voor dat de betalingen worden gedaan, de facturen worden ingeboekt en dat alle declaraties kloppen met de orders. Tevens ben je verantwoordelijk voor de maandafsluitingen van jouw vestigingen. Dit alles verwerk jij in AFAS.

Om een goed beeld te krijgen van de organisatie, zal je in het begin veel meekijken. Je gaat langs bij de vestigingen om de managers te ontmoeten en je schuift aan op verschillende afdelingen van het hoofdkantoor. Vervolgens zal je door het financiële team worden ingewerkt. Het team is divers, kundig en allemaal al jaren in dienst. Er heerst een informele en relaxte sfeer dus je kan altijd bij je collega´s terecht voor vragen. Ook is er een online onboardingprogramma om je wegwijs te maken in deze bijzondere sector.

Organisatie

Deze organisatie levert diensten aan de zorg. Ze hebben eigen labs en daarvan ga jij de administratie doen. Het is een informele organisatie met betrokken collega's. Ze hebben een 38 urige werkweek met flexibele werktijden. De werktijden stem je af met je teamleider Niels. Een dagje thuiswerken is ook mogelijk. Maar zorg dat je donderdag op kantoor bent, want dan is het borreltijd! Ook wordt er met collega´s van andere afdelingen gezamenlijk geluncht of gewandeld en is er gratis fruit op kantoor.

Eisen

  • Ervaring met debiteurenbeheer en financiële administratie
  • Zelfstandig en klantgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat wij bieden

  • Direct in dienst bij de organisatie
  • Een team waarop je kan bouwen
  • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband
  • Flexibele werktijden
  • Thuiswerken is mogelijk


Functie:Boekhoudkundig medewerker
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3600
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Bodegraven via bodegraven@luba.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Allround financieel medewerker Luba Uitzendbureau Bodegraven 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures