Vacature Business Controller

Business Controller in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)172 630 999

Business Controller

chevron_right

Wij zoeken een kakelverse Business controller!

Bij GroenlandGroup staan we voor premium poultry. Niet alleen in kakelverse kwaliteit, maar ook in de manier waarop we onze klanten leveren. Op tijd en op maat, altijd. Dat vraagt elke dag om een topprestatie van ons hele team. Jij kunt hierin een sleutelrol spelen.

Ben jij onze kakelverse Commercial Business Controller? Als Commercial Business Controller ben je verantwoordelijk voor het bewaken en optimaliseren van de prestaties van GroenlandKip. Daarnaast werk je nauw samen met verschillende afdelingen om deze doelstellingen te bereiken.

Jouw werkdag:

Als Commercial Business Controller werk je op de scheiding van Finance en Trade marketing. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijzen, interne en externe rapportages en analyses. Je bent proactief bezig met het aandragen van verbeteringsvoorstellen voor de sales afdeling.

Je werkt naast sales ook nauw samen met de afdeling productontwikkeling om nieuwe producten en concepten van de juiste cijfers te voorzien.

Je doel is om inzicht te verschaffen in de financiële en commerciële prestaties van GroenlandKip, en trends te identificeren die van invloed kunnen zijn op de bedrijfsresultaten. Bovendien ben je constant op zoek naar mogelijkheden om processen te optimaliseren en kostenbesparingen te realiseren, om zo de winstgevendheid van het bedrijf te vergroten.

Jouw kwaliteiten:

  • Afgeronde WO- of HBO-opleiding in de richting van bedrijfseconomie, controlling of een gerelateerd vakgebied;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring als Business Controller of vergelijkbare functie;
  • Analytische vaardigheden en cijfermatig inzicht met gevoel voor cijfers, grafieken en overzichtelijk dashboards;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe informatie duidelijk over te brengen;
  • Goede kennis van Excel.

Samen #greendriven:

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je komt te werken binnen een enthousiast team en in een groeiende en gezonde organisatie. Uiteraard met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, het salaris en uren bespreken we graag met jou persoonlijk.

Reageren?


Ben jij net zo enthousiast als wij? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar . Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met ).Functie:business controller
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandKip via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Business Controller GroenlandKip 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures