Vacature Data Analist

Data Analist in Bodegraven

Creëer kansen met cijfers als data analist bij ABS Autoherstel in Bodegraven. Je raakt in onze organisatie twee domeinen met jouw data deskundigheid: business control en financial control. Je analyseert binnen business control prestatiegegevens, identificeert verbeterpunten en ondersteunt strategische besluitvorming. Je focus ligt voornamelijk op het analyseren en verbeteren van operationele processen, hoewel je ook indirect bij financial control betrokken bent. Nieuwe kansen blootleggen en bijdragen aan het behalen van onze doelstellingen, dat doet jouw scherpe analyse. Ook helpt het onze concurrentiepositie uitbouwen. Geniet van de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een aantrekkelijk salaris van € 4.000,- tot € 5.000,- en een goede pensioenregeling, omdat we jouw expertise waarderen.


Wat ga je doen?

Als data analist bij ABS Autoherstel in Bodegraven vul je jouw functie met vrijheid in. Je verantwoordelijkheid is het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens met betrekking tot autoschade- en autoruitherstel. Processen optimaliseren, daar word je blij van. Jouw werkzaamheden omvatten:

 

·       Je maakt rapportages van opdrachtgevers

·       Je analyseert data voor specifieke ledenvraagstukken

·       Je analyseert en onderbouwt vraagstukken met data analyses

·       Je volgt de schadelastontwikkelingen per lid en opdrachtgever

·       Je houdt je bezig met het vaststellen en voorspellen van trends en ontwikkelingen naar aanleiding van data analyses

 

Over ABS Autoherstel

ABS Autoherstel is een gerenommeerd  autoschadebedrijf in Nederland met 84 vestigingen en ruim 1250 medewerkers. Wij houden van ons vak, onze klanten en vooral onze medewerkers. Een goede werksfeer zit in ons DNA. Als bedrijf zetten we in op de meest slimme manier van werken, zodat we onderscheidend zijn in een markt die continu verandert. Met plezier investeren we in de ontwikkeling van onze mensen en werken met de nieuwste technieken. Hierdoor loopt ABS Autoherstel altijd een stap voor in de branche.Functie:Data Analist
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via pieter.duijndam@fygi.nl of 06-20013925. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Data Analist FYGI 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures