Vacature Hoofd financiën (36 uur)

Hoofd financiën (36 uur) in Bodegraven

Functieomschrijving

Je maakt een plan voor het herintroduceren van budgethouderschap bij een gemeente in Zuid-Holland. Ook ben je het aanspreekpunt voor het bestuur als het gaat om ingewikkelde financiële dossiers.

Omschrijving van de opdrachtgever:

Voor een gemeente met 35.000 inwoners in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een hoofd financiën. Er wordt met 240 collega’s in 4 domeinen integraal samengewerkt aan diverse maatschappelijke opgaves en thema’s die spelen in de samenleving.

Binnen de gemeente wordt er sinds 1 jaar gewerkt met een nieuw financieel pakket, dat meer draagvlak binnen de organisatie kan gebruiken. Er is een behoorlijke ambitie voor financieel herstel en om de organisatie verder te structureren. Als hoofd financiën speel je hier een belangrijk rol in en ben je verantwoordelijk voor het herintroduceren van budgethouderschap en het begeleiden van financieel consulenten.

Wat ga je doen:

  • Je maakt een plan, inclusief planning, voor het herintroduceren van budgethouderschap in de organisatie, met in elk team een financieel verantwoordelijke.
  • Je begeleidt financieel consulenten en geeft richting en duiding.
  • Je bent het aanspreekpunt voor het bestuur als het gaat om ingewikkelde financiële dossiers.
  • Je bewaakt de financiële kaders en zorgt samen met de domeinregisseur bedrijfsvoering dat er realistisch gepland wordt op capaciteit en doet waar nodig voorstellen voor het aanvullen van capaciteit.
  • Je levert als onderdeel van de opdracht een plan op rond het (her)introduceren van een gedegen financieel proces.

Wij vragen:

  • Je hebt meerdere jaren ervaring met interim-management als hoofd financiën.
  • Je hebt kennis van gemeentelijke financiën.

Standplaats:

Zuid-Holland

Wij bieden:

De functie is per maandag 12 februari 2024 beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 6 maanden.

Functie-eisen

-

Sollicitatieprocedure

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Reageer vóór donderdag 15 februari 12.00 uur aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl. Ons referentienummer is 24067. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Bart van Peer op 078-6182212.

Over PIA:

PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.Functie:Accountants
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Project Interim Advies via info@PIA.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Hoofd financiën (36 uur) Project Interim Advies 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures