Vacature Assistent Controller

Assistent Controller in Reeuwijk

Assistent Controller

·       Minimaal HBO werk- en denkniveau

·       Minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring

·       Salaris dat past bij je rol en verantwoordelijkheden

Word jij enthousiast van het beheren van verschillende financiële administraties? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij je zelfstandig en in teamverband werkt? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Assistent Controller beheer je zelfstandig de financiële administratie van jouw klanten. Je bereidt de aangiften omzetbelasting voor, verwerkt de tussentijdse cijfers en bespreekt deze met de klantmanager of sparringpartner. Je zult nauw samenwerken met je team om de dagelijkse werkzaamheden soepel en efficiënt te laten verlopen.

Wat krijg je ervoor terug?

Bij deze organisatie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een uitdagende en verantwoordelijke functie. Daarnaast krijg je een salaris dat past bij je rol en verantwoordelijkheden, een contract van 32 tot 40 uur per week, een gezellige lunch samen, een pensioenregeling en een telefoon van de zaak. De organisatie gelooft in een gezonde balans tussen werk en privé en zij organiseren regelmatig bedrijfsfeesten en vrijdagmiddagborrels.

Wat moet je kunnen?

·       Klanten adviseren aan de hand van financiële gegevens;

·       Financiële administratie verwerken;

·       Sparren samen met collega’s en bevindingen delen.

Wat moet je willen?

·       Bijdragen aan de dagelijkse werkzaamheden van het team;

·       Werken aan je eigen ontwikkeling;

·       Actief deelnemen aan bedrijfsactiviteiten en -feesten.

Solliciteer!

Ben jij benieuwd geworden naar de functie en de organisatie en lijkt het jou geweldig om deel uit te maken van het team? Stuur dan je cv en motivatie naar Dima@hboyoungprofessionals.nl of bel 010 - 205 45 88.Functie:Assistent controller
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HBO Young Professionals Rotterdam via Dima@hboyoungprofessionals.nl of 102054588. Of bezoek hun website https://hboyoungprofessionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Assistent Controller HBO Young Professionals Rotterdam 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures