Vacature Reachtruck Chauffeur

Reachtruck Chauffeur in Bodegraven

Reachtruck Chauffeur

Bodegraven VMBO | MBO Fulltime


Klaar voor de start
Als reachtruck chauffeur ben je, in samenwerking met het loodskantoor, verantwoordelijk voor het correct laden en lossen van de inkomende en uitgaande goederenstroom. Samen pak je de verantwoordelijkheid voor het lossen en laden en op tijd laten vertrekken van vrachtwagens en containers volgens de afspraken met de klant. Je controleert en zet binnengekomen en uitgaande goederen klaar op de juiste plek en voorziet deze van barcode stickers. Je signaleert en meldt eventuele onregelmatigheden, schades, manco's. DL is een logistieke dienstverlener en wil de klant geheel ontzorgen in het logistieke proces. Daarom willen we graag dat iedereen meedenkt hoe bepaalde processen beter en sneller kunnen verlopen, dus ook jij. Dit om uiteindelijk de meest efficiënte en optimale diensten te verlenen richting onze klanten. Kortom, een leuke, uitdagende en afwisselende baan!
Op je plek bij DL Logistics Group
DL houdt van diversiteit onder onze medewerkers en streeft dat ook na. DL heeft een zogezegde platte organisatiestructuur met zelfsturende teams binnen zelfsturende vestigingen. Individuele titels zijn van ondergeschikt belang, het teambelang staat altijd op de eerste plaats. Iedereen die wil krijgt binnen DL de ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien, dit door middel van persoonlijke coaching of training.
DL Logistics Group telt 6 vestigingen verspreid door Nederland. Iedere vestiging heeft een eigen specialiteit op het gebied van logistiek en transport. Alle soorten producten en goederen slaan we op in daarvoor ingerichte warehouses. Dit doen we met een team van ongeveer 100 medewerkers.
En waar jij komt te werken?
Dat is bij DL Warehousing B.V. (DLW), een logistiek warehouse wat BRC-, SKAL en AEO-gecertificeerd is en gespecialiseerd is in de handling, orderpick en opslag van grote volumes aan droge goederen met een hoge omloopsnelheid. De opslagcapaciteit bedraagt meer dan 10.000 pallets en de klanten worden bediend met 5 vaste medewerkers aangevuld met uitzendkrachten.
Jij scoort

 • Een salaris waar je blij van wordt;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling (50% betaald door werkgever);
 • 24 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • 8% vakantietoeslag.
 • Afwisselend werk in een leuk en divers team;
 • Een werkplek waar je zowel professioneel als persoonlijk mag en kan leren en groeien;
 • De kans om door te groeien naar andere functies binnen DL Logistics Group;
 • Werken in een informele maar ook professionele werkomgeving;
 • Een prettige en collegiale werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor humor en iedereen staat voor elkaar klaar.

Jouw kennis en kunde
 • Je wilt full-time aan de slag;
 • Liefst ben je al in het bezit van een reachtruck certificaat, heb je wel de ervaring en ben je bereid het certificaat te behalen? Ook dan kan je reageren;
 • Fysiek fit voor het zwaardere werk;
 • Je werkt graag gestructureerd en gedisciplineerd;
 • Je kan tegen een stootje en ziet vooral uitdagingen in plaats van problemen;
 • Je bent in staat om te gaan met flexibele werktijden tussen 07.00 en 18.00 uur.

Je zegt ja tegen de functie van Reachtruck Chauffeur?
Mooi. Reageer dan snel via het Online Sollicitatieformulier (zo ingevuld) en voeg je cv en motivatiebrief toe.
Ook dat kan en beantwoord ik () graag via .

Solliciteren maar

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Er zal hierop dan ook niet gereageerd worden.

Trefwoorden: Reachtruck Chauffeur, Vacature, VMBO MBO, Logistiek / Distributie / Magazijn, Transport / Logistiek / Vervoer, uitgaande pallets, Zuid-Holland, Gouda, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Woerden, Zoetermeer, magazijn medewerker, Heftruckchauffeur, logistiek medewerker, heftruck certificaat, inkomende pallets, logistiek en transport

DL Warehousing B.V.

Griekenlandweg 5
2411 PZ Bodegraven

Contactpersoon
Functie:reachtruckchauffeur
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DL Logistics Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Reachtruck Chauffeur DL Logistics Group 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures