Vacature Chauffeur

Chauffeur in Zwammerdam

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Chauffeur

IPH08641

Word chauffeur voor onze gezellige cliënten! Help hen veilig naar de dagbesteding en thuis, flexibele werktijden beschikbaar.

Wie zijn wij

Voor enkele dagbestedingscliënten in Zwammerdam, die niet op bij ons op het terrein in Zwammerdam wonen, zoeken we een chauffeur. Jij bent degene die 's ochtends met een busje deze gezellige cliënten ophaalt en 's middags veilig weer thuisbrengt. Alle cliënten wonen in de buurt maar hebben wat hulp nodig om zelfstandig naar de locatie te komen. Help jij hen met een glimlach op weg?

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in de ochtend van 8.30u tot 9.45u en in de middag van 15.30u tot 16.45u. Kun jij één of meerdere dagen en/of alleen in één dagdeel werken? Geen probleem, bij voorkeur zoeken we ook meerdere collega's die samen het rooster invullen.

Jouw baan als chauffeur

Als chauffeur haal je de bus op bij onze dagbestedingslocatie 't DAC. Afhankelijk van het dagdeel dat je werkt, haal je of breng je de cliënten thuis. Je rijdt volgens een vaste route om ervoor te zorgen dat alle cliënten veilig worden opgehaald of thuisgebracht.

Jouw profiel als chauffeur

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent bereid om een cursus voor epilepsie te volgen via ons (voor de zekerheid).
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.

Voordat je bij ons begint, moet je onze rijvaardigheidscursus volgen. Als je de cursus met succes afrondt, krijg je een certificaat. Pas als je dit certificaat hebt behaald, kun je bij ons aan de slag.

Wat wij bieden

 • Een gezellige functie voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.093 - € 2.911 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 25
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met (), tel: .Functie:chauffeur
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2093 – 2911
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Chauffeur Ipse de Bruggen 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures