Vacature Vrachtwagenchauffeur geconditioneerd transport

Vrachtwagenchauffeur geconditioneerd transport in Bodegraven


Doe mee met ons team, de experts in gekoeld transport en opslag in Nederland! We hebben meerdere locaties en een modern wagenpark met meer dan 1250 vrachtwagens.

Als vrachtwagenchauffeur voor gekoeld transport ben jij de held op de weg. Je vervoert allerlei gekoelde producten, zoals zuivel, kaas, kip en groenten, naar plekken in de Benelux. Je laadt en lost de goederen zelf. Je begint vroeg in de ochtend en keert 's avonds terug naar onze thuisbasis in Bodegraven. Soms moet je onderweg overnachten.

Onze opdrachtgever staat bekend om goede service aan klanten én medewerkers. We hebben zowel fulltime als parttime opties voor chauffeurs zoals jij!

Klaar om met ons de weg op te gaan? Stuur je cv naar info@iqselect.nl of bel 0180-745747. Word een waardevol lid van ons chauffeursteam!

 Functie:Chauffeur CE, Vrachtwagenchauffeur geconditioneerd transport
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Vrachtwagenchauffeur geconditioneerd transport IQ Select 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures