Vacature Monteur BBL Stagiair

Monteur BBL Stagiair in Bodegraven

Door de continue groei van Steenbergen in Bodegraven zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Bekijk onze nieuwe vacatures.

Monteur BBL Stagiair

Bodegraven Stage

Solliciteren op logistieke vacatures in Bodegraven? Kom werken bij Steenbergen! Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures voor onze vestiging in Bodegraven. Onze logistieke banen zijn zowel fulltime als parttime functies. Wij bieden onze logistieke medewerkers gunstige werktijden, een goed salaris met vakantiegeld en natuurlijk de kans om zichzelf te ontwikkelen.

In Bodegraven zijn wij gevestigd op Schumanweg 4. Bodegraven heeft veel te bieden voor wie op zoek is naar werk in de logistiek. Onze vestiging ligt dan ook op steenworp afstand van de A12. Hierdoor zijn veel plaatsen in de Randstad snel en efficiënt te bereiken, wat uitstekende mogelijkheden biedt voor distributie en transport.

Waarom werken in de logistiek in Bodegraven?

Werken in de logistieke sector betekent werken binnen een steeds veranderende en snelle industrie. Logistiek is essentieel voor elk bedrijf of organisatie. Door logistiek wordt namelijk ieder bedrijf draaiende gehouden. Het is belangrijk dat alle processen zo efficiënt mogelijk doorgevoerd worden. Wanneer dit niet gebeurt, kan er ergens een vertraging of ander probleem ontstaan. Daarom is zorgvuldigheid in een logistieke baan erg belangrijk. Een baan in de logistieke sector biedt je verschillende mogelijkheden, zoals het werken met innovatieve processen, waarmee je je eigen vaardigheden ontwikkeld.

Iedere functie vraagt weer zijn eigen expertise, maar voor iedere functie is het belangrijk dat je georganiseerd bent en snel kunnen schakelen. De sector verandert namelijk voortdurend, waardoor het belangrijk is dat je snel kunt handelen. Daarnaast moet een medewerker in de logistiek over goede communicatieve vaardigheden beschikken, want je werkt met veel collega's en andere partijen samen.

Wat ga je verdienen in de logistiek in Bodegraven?

Het salaris van een logistieke baan is afhankelijk van je ervaring en functie. Bij Steenbergen ontvang je een goed salaris conform CAO-beroepsgoederen vervoer met vakantiegeld. Tevens bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.Functie:monteur bbl stagiair
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Steenbergen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Monteur BBL Stagiair Steenbergen 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures