Vacature Accountmanager New Business - DL Logistics Group

Accountmanager New Business - DL Logistics Group in Bodegraven

DL Logistics Group B.V. groeit! De wereld is in beweging, en dat geldt ook zeker voor onze commerciële afdeling! We zijn daarom ter uitbreiding van ons team op zoek naar een:

Accountmanager New Business (full-time)


Klaar voor de start
Als Accountmanager New Business ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke kansen en het uitbreiden van ons logistieke klantenbestand.
Jij bent een echte hunter en houdt ervan om deuren te openen en nieuwe markten te verkennen. Je identificeert potentiële klanten, benadert hen proactief en overtuigt ze van de toegevoegde waarde van onze oplossingen en diensten. Je hebt uitgebreide sales ervaring en aantoonbare ervaring in de logistiek. Je bent zelfstandig en je krijgt er een kick van om door middel van eigen ideeën succesvol te zijn in het binnenhalen van nieuwe klanten.

Jouw focus ligt op het genereren van leads, het onderhouden van die contacten en het sluiten van nieuwe deals. Je maakt gebruik van diverse kanalen zoals LinkedIn en beurzen, om potentiële klanten te vinden en te benaderen. Je hebt affiniteit met logistiek en je begrijpt dat deze wereld continue in beweging is. Met meer dan 100 collega’s heb je altijd iemand achter de hand die je kan helpen qua kennis als je er zelf niet uitkomt.

Ondanks dat de functie een zelfstandige en zelf startende functie is hoef je het natuurlijk niet alleen te doen. Naast je 100+ collega’s ben je onderdeel van het Commercie team. Dit team, bestaande uit de Commercieel Manager en een Inside Sales medewerker, heeft als doelstelling om DL Logistics Group sterk te laten groeien.

Op je plek bij DL Logistics Group
DL houdt van diversiteit onder onze medewerkers en streeft dat ook na. DL heeft een platte organisatiestructuur met zelfsturende teams binnen zelfsturende vestigingen. Individuele titels zijn van ondergeschikt belang, het teambelang staat altijd op de eerste plaats. Iedereen die wil krijgt binnen DL de ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien, dit door middel van persoonlijke coaching of training.

DL Logistics Group telt 7 bedrijven verspreid door Nederland. Iedere locatie heeft een eigen specialiteit op het gebied van logistiek en transport. We leveren onze diensten met een team van meer dan 100 medewerkers. Als er één zin is die het hart van ons bedrijf weergeeft, is het: staan voor wat we doen. Dit houdt in dat we het nakomen van beloftes, bieden van de beste kwaliteit en verlenen van service als het fundament van onze logistieke dienstverlening zien.

Jij scoort
 • een afwisselende full-time job met veel eigen inbreng, je bent zelf de motor van je succes;
 • een informele, gezellige werksfeer in een groeiende en dynamische organisatie;
 • een uitstekend salaris afhankelijk van jouw ervaring;
 • een resultaat gerichte bonus;
 • een lease auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • 8% vakantietoeslag;
 • goede pensioenregeling;
 • een werkplek waar je zowel professioneel als persoonlijk mag en kan leren en groeien;
 • werken in een informele, collegiale maar ook professionele werkomgeving, waar we hard werken maar ook ruimte is voor humor en waar iedereen voor elkaar klaar staat.

Jouw kennis en kunde
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de logistiek;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de sales;
 • bij voorkeur een al bestaand logistiek netwerk waar je uit kunt putten voor leads;
 • kan goed zelfstandig werken maar je bent ook team player;
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan ook onder stressvolle situaties het hoofd koel houden;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • klant- en service gerichte instelling;
 • accuraat en oplossingsgericht;
 • de mogelijkheid een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te verkrijgen (aanvraag na indiensttreding op kosten van DL)


Je zegt ja tegen de functie!
Mooi. Reageer dan snel via het online Sollicitatieformulier (zo ingevuld) en voeg je cv en motivatiebrief toe.

Heb je nog vragen? Ook dat kan en die beantwoorden wij graag via 0172-630450 of via solliciteren@dl.nl. Website: http://werkenbijdl.nl/


Trefwoorden: Accountmanager New Business (full-time), Vacature, MBO HBO, Commercieel / Verkoop, Transport / Logistiek / Vervoer, Amsterdam, Utrecht, Zuid-Holland, Bodegraven, Rotterdam, Den Haag, logistieke klantenbestand, hunter, sales, verkopen van oplossingen, Commercie team., verkoper, nieuwe deals, sales manager

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Functie:Accountmanager New Business - DL Logistics Group, Verkoper, Sales manager
Startdatum:24-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DL Logistics Group via onbekend of 0172-630450. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Accountmanager New Business – DL Logistics Group DL Logistics Group 24-01-2024

Bekijk ook andere vacatures