Vacature Marketeer

Marketeer in Reeuwijk

06-01-2022 n.v.t. n.v.t. n.v.t.

Service Technician / Storingsmonteur

06-01-2022 Reeuwijk/Woerden/Bodegraven Fulltime MBO

Vacaturedetails

Werkgebied

Reeuwijk

Opleidingsniveau

HBO


Marketeer

Van 03-10-2023 Locatie Reeuwijk Uren Fulltime Opleiding HBO

Ben jij creatief, communicatief vaardig en op zoek naar een uitdagende Marketing functie waar je jouw passie in kwijt kan? Dan heeft Vergeer Holland dé functie voor jou!

Eigentijds familiebedrijf
Vergeer is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske Reeuwijk. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 550 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen in breng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

Vergeer is op zoek naar een enthousiaste Sales Marketeer die reeds enkele jaren werkervaring heeft opgedaan in een soortgelijke functie. In deze rol krijg je de mogelijkheid om de marketingstrategie van Vergeer Holland verder uit te bouwen. Het gaat hierbij niet alleen om Vergeer als merk of product, maar tevens als bedrijf. Er is in deze rol volop ruimte om creatieve ideeën tot uitvoering te brengen.

Wat ga je doen?

  • (Mede) opstellen en uitvoeren van verscheidene marketingplannen (zowel online- als offline), waaronder ook de MVO-communicatie
  • Opzetten en uitvoeren van marketing- of communicatieactiviteiten via alle beschikbare kanalen en podia
  • Uitvoeren van projecten die de bekendheid van Vergeer vergroten
  • Up-to-date houden en ontwikkelen van interne en externe communicatiemiddelen waaronder de website, Social Media en promotiemateriaal
  • Opzetten, coördineren en uitvoeren van promotionele activiteiten en evenementen.
  • Mede bewaken en beheren van de huisstijl en identiteit van Vergeer, zowel intern als extern
  • Beheren van sponsoring

Voor deze functie dien je een afgeronde Hbo-opleiding te hebben en zowel de Nederlandse als de Engelse taal (in schrift) te beheersen. Het is van belang dat je proactief te werk gaat, veel creativiteit bezit en niet alleen energie krijgt van het bedenken, maar tevens het implementeren en uitvoeren van deze plannen. In deze functie ben je onderdeel van de afdeling Sales en zal je veel samenwerken met onze Recruitment Marketeer.

Wat bieden wij jou?
Vergeer Holland biedt een gevarieerde functie in een veranderende omgeving. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage, een reiskostenvergoeding en een fietsplan met een hoge werkgeversbijdrage. Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer!

Functie:marketeer
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Marketeer Vergeer Holland;Vergeer Kaas 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures