Vacature Sales Engineer

Sales Engineer in Boskoop

Wat ga je doen?

Als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de product-marktcombinatie (PMC) waterirrigatie en electra-werken in de tuinbouw. Dit betreft zowel de aanleg van nieuwe projecten als ook het aanbieden van meerjarige onderhoudscontracten in de regio.

Als sales engineer heb je een pro-actieve werkwijze naar bestaande klanten. Op basis van je knowhow maak je gedegen technische voorstellen, kostencalculaties en vertaal je deze naar goede offertes al dan niet voorzien van tekeningen.

Vervolgens is de sales engineer verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van het werkvoorbereidingstraject. De sales engineer blijft het commerciële aanspreekpunt voor de klant ook na een succesvolle inbedrijfname.

Wie wij zijn en wat wij bieden

Mastop Totaaltechniek is dé irrigatiespecialist voor groene gevels, dak- en siertuinen, openbaar groen en tuinbouw projecten. Werken bij Mastop Totaal Techniek staat gelijk aan werken bij een laagdrempelige organisatie met informele sfeer waar iedereen gelijk behandeld wordt. De deur bij de directie is altijd open en alles is bespreekbaar.

Als werknemer krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en worden eigen ideeën en eigen initiatief zelfs op prijs gesteld. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Je zult samenwerken met 21 gezellige collega's voor het realiseren van uiteenlopende projecten.

 • Een marktconform salaris volgens functie niveau uit de CAO Metaal en Techniek;
 • Contract voor 6 maanden met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Een smartphone voor zakelijk gebruik;
 • 38 vrije dagen per jaar!
 • Vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris;
 • Pensioenregeling en aanvullende WIA verzekering;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten of een auto van de zaak;
 • Personeelskorting op materiaal.

Wie ben jij?

Als sales engineer ben jij een belangrijke zelfsturende schakel in het sales proces. Jij haalt werk binnen en daarmee houdt je je collega's aan het werk!. Wie je verder bent?

 • Je bent klantgericht en netwerkvaardig;
 • Je kan goed presenteren en overtuigen;
 • Je hebt financieel bewustzijn;
 • Je bent in het bezit van een auto rijbewijs;
 • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar.

Herken jij je in bovenstaand profiel en zie je de functie van sales engineer bij Mastop Totaaltechniek zitten?


Mastop Totaal Techniek B.V.

Mastop Totaal Techniek is een veelzijdig bedrijf. We installeren ook teeltvloeren, windkeringen en zorgen voor wateropslag. Maar ook voor bijvoorbeeld filters, pompunits, klimaat- en substraatregelingen, en technische installaties ben je bij ons op het juiste adres. Als particulier kan je bij ons terecht voor siertuinberegening.Functie:sales engineer
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mastop Totaal Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Sales Engineer Mastop Totaal Techniek 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures