Vacature Distributiechauffeur C

Distributiechauffeur C in Bodegraven

Ben jij een ervaren Distributiechauffeur met een C-rijbewijs? Grijp nu je kans om deel uit te maken van ons team in Woerden als Distributiechauffeur!

Als Distributiechauffeur bij ons staat niet alleen de vracht, maar ook jouw werkplezier centraal. Werkend vanuit Woerden ga je de weg op met onze hypermoderne truck, compleet met geavanceerde hulpsystemen, een handige elektrische laadklep, een comfortabele slaapcabine en een elektrische palletwagen. Als ervaren Distributiechauffeur lever je met trots aan tuincentra, winkels en bouwmarkten, waarbij jouw expertise in palletdistributie van onschatbare waarde is.

Wat maakt ons bijzonder? Een gezellige en informele werksfeer, gecombineerd met de mogelijkheid om jouw specifieke voorkeuren als Distributiechauffeur te bespreken. Of je nu de voorkeur geeft aan binnenlands of internationaal rijden als Distributiechauffeur, wij passen ons aan jouw wensen aan.

Grijp deze kans en word de held van de weg als Distributiechauffeur! Vragen of solliciteren? Stuur een e-mail naar info@iqselect.nl of bel ons op 0180-745 747. Start snel jouw avontuur als Distributiechauffeur en maak deel uit van ons enthousiaste team!Functie:Distributiechauffeur, Distributiechauffeur C
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Distributiechauffeur C IQ Select 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures