Vacature Export Coördinator

Export Coördinator in Bodegraven

Als Export Coördinator speel je een cruciale rol bij het waarborgen van een soepel verlopende administratie en het beheren van het volledige orderproces, samen met je collega's. Je fungeert als schakel tussen internationale klanten voor orderverwerking en begeleidt inkomende bestellingen. Op dagelijkse basis coördineer je effectief tussen klanten, diverse vestigingen en verschillende afdelingen om een optimale planning te garanderen. Je draagt tevens de verantwoordelijkheid voor diverse administratieve taken, waaronder het bijhouden van exportdocumentatie, klantenkaarten en het doorvoeren van prijsupdates in zowel het ERP- als CRM-systeem. Daarnaast stem je regelmatig verkoopprognoses af met het internationale verkoopteam.Functie:Export Coördinator
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Talect via axel@talect.nl of 06 - 23 95 77 82. Of bezoek hun website https://talect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Export Coördinator Talect 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures