Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Bodegraven

Bij onze klant betreedt je de wereld van een vooraanstaande groothandel en distributeur die niet alleen topkwaliteit levert, maar ook de vrachtwagenchauffeurs op handen draagt. Dit transportbedrijf, met specialisatie in zowel voedings- als non-foodartikelen en meerdere vestigingen, heeft een spannende kans voor een toegewijde vrachtwagenchauffeur.

Wat staat je te wachten? Als vrachtwagenchauffeur voorzie je onder andere tankstations van de broodnodige voorraad. Vanuit het distributiecentrum breng je als een echte wegkrijger goederen naar tevreden klanten. Maar dat is niet alles. Jij bent de sleutel tot het behouden, uitbreiden en versterken van klantrelaties. Je houdt je rittenregistratie bij en zorgt voor de juiste administratie, allemaal met behulp van moderne technologie, zoals de black box.

Je dagen beginnen vroeg, tussen 04:00 - 06:00 uur, en strekken zich uit tot in de middag. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, wij hebben een plekje voor jou. Ben jij de absolute topper die wij zoeken? Wacht niet langer en laat van je horen via e-mail op 030@iqselect.nl of bel ons op 030-3076000. Grijp deze kans voor een geweldige carrière als vrachtwagenchauffeur bij een fantastische werkgever!



Functie:Chauffeur CE, Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:28-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via 030@iqselect.nl of 030-3076000. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Vrachtwagenchauffeur IQ Select 28-12-2023

Bekijk ook andere vacatures