Vacature Team Lead Centraal Magazijn

Team Lead Centraal Magazijn in Bodegraven

Modern Retail & Online Wholesale & Co-packaging International Markets

› Carrière › Team Lead Centraal Magazijn

Team Lead Centraal Magazijn

Ervaren Team Lead in het Centraal Magazijn - Fulltime 40 uur in 2-ploegendienst
Een uitdagende rol in de dynamische wereld van Kaas. Als Team Lead ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van de processen binnen jouw afdeling, waarbij jij de factor mens niet uit het oog verliest.

Jij bent in staat het team naar een hoger niveau te tillen en de werkprocessen binnen jouw afdeling te optimaliseren. Als Team Lead rapporteer je aan de Manager Centraal Magazijn en geef je direct leiding aan ongeveer 50 medewerkers.

Doel van de functie
De Team lead is samen met een collega Team Lead verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van het operationele proces binnen de afdeling met oog voor een veilige werkomgeving met borging van de veiligheid van medewerkers en kwaliteit. Je stuurt daarbij op KPI's, zoals interne en externe klachten, leverperformance, productiviteit, personeels-kosten, voorraadbetrouwbaarheid en verzuim. Je verzorgt ook rondleidingen voor klanten en collega's, begeleidt audits, voert verzuimgesprekken en stelt veiligheidsmeldingen op.

Je bewaakt het opleidingsniveau en begeleidt en ontwikkelt je medewerkers. Je onderhoudt de werkinstructies en ziet toe op de correcte naleving.
Voor de ben je het aanspreekpunt op het gebied van operationele zaken. Je schakelt continue met de afdeling Flow Control en Resourceplanning en je werkt nauw samen met de afdelingen ICT, Masterdata en transport. In overleg met de afdeling Flow Control en Resourceplanning zorg je voor de noodzakelijke bezetting.

In deze functie werk je in een gekoelde omgeving, in een twee ploegendienst (dagdienst: van 06.00 uur tot 15.00 uur en Avonddienst: van 15.00 uur tot 24.00 uur)

Wat is jouw positie in de organisatie?
Je bent onderdeel van het Centraal Magazijn Team (bestaande uit 4 Team Leads, het Team lead Flow Control en de Team Lead Transport) en rapporteert aan de Locatie Manager Centraal Magazijn. De totale bezetting van het Centraal Magazijn is een kleine 200 mensen.

Over jou:
• Je hebt passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken om jezelf te blijven ontwikkelen. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
• Een afgeronde MBO+ opleiding richting Supply Chain Management of vergelijkbaar;
• Goede communicatieve vaardigheden (zowel in het Nederlands als het Engels);
• Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring over ± 50 of meer medewerkers, in een warehouse omgeving en bij voorkeur in de foodsector;
• Ervaring binnen een grote complexe organisatie;
• Kennis van logistieke softwaresystemen, zoals een WMS-pakket. Kennis van het systeem Locus WMS is een pré.

Wat we bieden:
Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid, dynamiek en fun.

Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes en sporttoernooien.

Wij zijn Zijerveld
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en internationale soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo'n 600 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.


Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met () via telefoonnummer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .docdoc en .docxdocx.


Bel ons op | Stuur ons een berichtFunctie:team lead centraal magazijn
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zijerveld via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Team Lead Centraal Magazijn Zijerveld 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures