Vacature Begeleider Mbo3

Begeleider Mbo3 in Zwammerdam

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Begeleider mbo3 / mbo4

IPH08227

Hou jij van je vak binnen de gehandicaptenzorg en zorg jij samen met ons mooie team voor een goede oude dag van onze cliënten, dan is woning Oude Rijnlaan 26-28 in Zwammerdam de werkplek voor jou! Wij zijn op zoek naar een begeleider mbo3 / mbo4.

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Op Oude Rijnlaan 26 wonen volwassenen en ouderen met een matige verstandelijke beperking. Enkele bewoners hebben ook lichamelijke beperkingen of dementie. Op Oude Rijnlaan 28 wonen ouderen en ouder wordende cliënten met een ernstige verstandelijke meervoudige beperking. Een aantal bewoners is doof, ziet slecht of heeft een vorm van autisme. ORL 26-28 bevindt zich op het landgoed Hooge Burch midden in het Groene Hart.

Zo vitaal mogelijk

We stemmen onze (met name ADL-)zorg en begeleiding af op de behoefte van de individuele cliënt. De meeste bewoners houden van een duidelijke dagindeling en routine. Samen dagelijkse huishoudelijke klussen doen geven houvast en houden de bewoners actief. In de vrije tijd doen we spelletjes en we gaan ook veel naar buiten. Als dat nodig is, bieden we hulp bij de dagelijkse verzorging.

Zo ziet het huis eruit

Oude Rijnlaan 26 en 28 zijn gelijkvloerse woningen. Er is een gemeenschappelijke woonkamer met keuken en een tuin. De woningen delen een gang met een snoezelruimte, een snoezelbadkamer en een familieruimte.

Jouw baan als begeleider mbo3 / mbo4 - Oude Rijnlaan 26-28

Je biedt zorg en woonbegeleiding aan vooral oudere en ouder wordende cliënten, met de daarbij behorende zorgvragen en beperkingen.

Jouw profiel

Voor de functie van begeleider C heb je een relevante, afgeronde opleiding op mbo3, zoals SPW of MMZ. Bij voorkeur heb je ervaring met de doelgroep.

Voor de functie van begeleider D ben je in het bezit van een afgeronde relevante opleiding minimaal op mbo4 zoals SPW of PBGZ.

 • Je hebt een relevante zorgopleiding op minimaal mbo3, zoals VIG, MZ, PBGZ of Verpleegkunde.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring en affiniteit met ouderen.
 • Je motiveert en coacht collega's en staat open voor feedback.
 • Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet, want zo werken wij graag met elkaar.
 • Je hebt natuurlijk ook een gezonde dosis humor, want we vinden naast het leveren van goede zorg een vrolijk moment ook belangrijk.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 32 uur per week
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris van € 2.338 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35/40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met (), tel: .Functie:begeleider
Startdatum:18-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3535
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Begeleider Mbo3 Ipse de Bruggen 18-12-2023

Bekijk ook andere vacatures