Vacature GZ-Psycholoog/ Orthopedagoog Generalist

GZ-Psycholoog/ Orthopedagoog Generalist in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


GZ-Psycholoog/ Orthopedagoog Generalist

IP05386

Jouw vak uitoefenen bij een ambitieuze expertorganisatie, waarbij ontwikkeling centraal staat? Vind jij uitdaging in het zoeken naar de vraag achter de vraag? Wegens pensionering zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Het Expertisecentrum Volwassenzorg

Wij werken voor het Expertisecentrum Integrale Diagnostiek en Behandeling voor volwassenen met een verstandelijke beperking in Zwammerdam en Waddinxveen. Het expertisecentrum richt zich op interdisciplinaire behandelzorg, onderwijs, onderzoek en opleiden. Ook de behandelpoli is een onderdeel van het Expertisecentrum.

Binnen het expertisecentrum is de gedragskundige samen met andere behandelaars werkzaam. Over het algemeen wordt deze samenwerking als laagdrempelig ervaren. Verder is de gedragskundige verbonden aan woonlocaties en dagbestedingslocaties.

Visie

Binnen Ipse de Bruggen hebben we een centrale visie vastgelegd in het "manifest". De nadruk ligt in het manifest op het goede leven van de client. De client voert zoveel mogelijk de regie over zijn eigen leven, doet zoveel mogelijk mee in de samenleving en kan zijn capaciteiten optimaal benutten. Het kernteam van begeleiders en behandelaren ondersteunen de cliënt waar nodig.

De kernwaarden van waaruit we werken zijn: Vakmanschap - Betrokkenheid - Ondernemingszin

Wie zijn wij als team?

Vakmanschap

We hebben als team een breed scala aan kennis, specialisaties en werkervaringsjaren in huis. Op dit moment zijn we met 20 collega's, GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagogen en een psychodiagnostisch medewerker. We hechten er aan dat elke collega tot zijn recht komt. Dit betekent dat zodra je langer bij ons werkt wij je wensen in specialisatie, doelgroep en scholing meenemen. In overleg met jou komt waar mogelijk een takenpakket dat zo veel mogelijk bij je past. De basis van ons werk blijft wel dat we verbonden zijn aan woon-en dagbestedingslocaties voor de cliënten. Wanneer je ambitie hebt om in de toekomst ook actief deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek, dan zit je bij ons ook goed.

Betrokkenheid

Hoewel we een groot team zijn houden we oog voor elkaar. Naast het maandelijkse teamoverleg is er altijd ruimte om even een collega aan het jasje te trekken. Bijvoorbeeld om samen te sparren over een casus of om een luisterend oor te bieden.

Betrokken willen we ook zijn bij onze cliënten die bij Ipse de Bruggen wonen. Dit kan omdat we naast behandeluren ook (observatie)tijd hebben gekregen voor het (pedagogisch) behandelklimaat op de groepen.

Ondernemingszin

Ipse de Bruggen wil een expertorganisatie zijn. Hiervoor zijn er verschillende kennisteams (Moeilijk verstaanbaar gedrag, Ouderen, EVMB, LVB en MVB) en blijven we bezig met verdieping door het geven en ontwikkelen van interne scholing.

Jouw baan - Ga jij de uitdaging aan?

 • Coördineren van het zorgproces met diverse disciplines waaronder familie, arts, paramedici, zorgmanager en vaktherapeut.
 • Vormgeven aan de individuele behandeling van de cliënt en adviseren van de begeleiders.
 • Verrichten van (complexe) diagnostiek; van aanmelding tot adviesgesprek.
 • Bijdrage leveren aan deskundigheidsbevordering van de teams bijvoorbeeld over bijkomende (psychiatrische) problematiek.
 • Werkbegeleiding of supervisie geven aan gedragskundigen die de opleiding tot GZ -psycholoog volgen.

Jouw profiel - Wat heb jij in huis?

 • In staat zijn om theorie te vertalen in praktische adviezen.
 • Stevig in je schoenen staan en om kunnen gaan met eventuele weerstand vanuit een team.
 • Interesse en een kritische blik in het uitdiepen van uiteenlopende vraagstukken.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • Beschikt over reflectievermogen op jezelf en je vak.
 • Blijft zoeken naar (ontwikkelings-)mogelijkheden van cliënten.
 • Academische opleiding tot orthopedagoog of psycholoog en daarnaast opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist afgerond.
 • In het bezit zijn van een auto.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 36 uur per week
 • Een uitdagende functie van minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week
 • € 4.063 - € 6.136 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, CAO Gehandicaptenzorg FWG 65
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en Vakantiegeld 8%
 • Reiskostenvergoeding
 • Diverse doorbetaalde cursus -en opleidingsmogelijkheden
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Fiscaal voordelige regeling voor de aanschaf van een telefoon, fiets, laptop, of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via de vacature. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Judith Reesink (gedragskundige), tel: . De sollicitatiegesprekken zullen op locatie in Zwammerdam plaatsvinden. Bij het gesprek zijn twee gedragskundigen, waarvan in ieder geval een GZ-psycholoog, aanwezig.

Publicatiedatum

15.01.2024

Solliciteer voor

19.02.2024

Algemene informatie

Adres

Spoorlaan 19 , 2417PB Zwammerdam

Match criteria

Gewenst aantal uren

Standplaats

 • Zwammerdam


Functie:gz-psycholoog/ orthopedagoog generalist
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4063 – 6136
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. GZ-Psycholoog/ Orthopedagoog Generalist Ipse de Bruggen 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures