Vacature Begeleider Dagbesteding Intensieve Begeleiding

Begeleider Dagbesteding Intensieve Begeleiding in Bodegraven

Uren in overleg

Begeleider

Bodegraven - Woonlocatie De Akker en DAC De Dorsvloer

Onderdelen

 • Wat ga je doen?
 • Wat wij vragen
 • Wat wij bieden
 • Over werken bij Siloah

Ben jij een sterke persoonlijkheid en sta je stevig in je schoenen? En wil je graag iets betekenen voor de dagbesteding van twee van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van een vast team . Met elkaar zorgen jullie ervoor dat twee cliënten met een complexe zorgvraag begeleid en ondersteund worden. Je biedt hen dagbesteding aan, waarin zij ook fysiek aan de slag kunnen. Je gaat moeilijk verstaanbaar gedrag niet uit de weg, maar helpt je cliënten door moeilijke momenten heen. Je signaleert, straalt rust uit en biedt nabijheid. Je inventariseert onder andere de hulpvraag en stelt het begeleidingsplan op. Je zorgt voor regelmatige afstemming tussen de cliënt, jouw collega's, vrijwilligers en andere betrokkenen. Jij bent degene die de uitvoering van het begeleidingsplan en de gestelde zorg-indicatie bewaakt.

Binnen Siloah bieden we ondersteuning vanuit het gedachtegoed van de drie pijlers. Hierbij staat centraal: ken de cliënt, ken jezelf, ken de ander . De belangrijkste pijlers hierbij zijn een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de cliënt , geen focus op het probleemgedrag en het bieden van een zinvolle daginvulling. Cliëntgericht werken staat voorop, waarbij er veel aandacht is voor de (competentie) ontwikkeling van de cliënt .

Je gaat samen met anderen deel uitmaken van een vast team, die overdag dagbesteding regelt

Wat wij vragen

 • Je hebt een diploma Mbo niveau 3, 4 of 5 , eventueel aangevuld met aanvullende scholingen op het gebied van weerbaarheid en methodieken
 • Je kent jezelf, en bent intrinsiek gemotiveerd
 • Je hebt een goede (fysieke) weerbaarheid
 • Je bent doortastend en alert
 • Je hebt een christelijke identiteit en bent lid van één van de reformatorische kerken

Wat wij bieden

 • Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40. Dit is minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Vaste werktijden overdag .
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • We stimuleren ontwikkeling en persoonlijke groei , hiervoor hebben we zelfs een speciale Sirjon academie.
 • Heb je geen passende opleiding? We bieden je ook de mogelijkheid om te scholen via een zij-instroomtraject .

Over werken bij Siloah

Siloah is aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in reformatorisch Nederland. Siloah is onderdeel van Zorggroep Sirjon. Met passie dragen wij met onze kwaliteiten bij aan de zorg en het welzijn van onze cliënten. Het gebod om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf beweegt ons hiertoe. Daarnaast biedt de organisatie professionele ondersteuning en creëert randvoorwaarden waarmee en waarbinnen managers, medewerkers en vrijwilligers optimaal kunnen functioneren op hun plaats binnen de zorgorganisatie.

Wil je meer weten over deze vacature? Bel of app met (coördinator M&O) via of mail naar .

Siloah voert in samenwerking met Cedrah, Salem, RST , De Schutse en Adullam campagne voor het behoud van onze identiteitsgebonden zorg. Steun het initiatief via http://www.vooronzezorg.nl .Functie:begeleider dagbesteding intensieve begeleiding
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonlocatie de Akker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Begeleider Dagbesteding Intensieve Begeleiding Woonlocatie de Akker 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures