Vacature Leermeester

Leermeester in Bodegraven

Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
Nederland

Vergeer Holland

Geen passende vacature gevonden?

06-01-2022 Reeuwijk/Bodegraven/Woerden Fulltime en Parttime MBO

06-01-2022 Reeuwijk/Woerden/Bodegraven Fulltime MBO

Vacaturedetails

Werkgebied

Bodegraven

Contract

Fulltime

Opleidingsniveau

MBO

Salaris


Leermeester

Van 21-02-2024 Locatie Bodegraven Uren Fulltime Opleiding MBO

Wij zijn op zoek naar een Leermeester! Draag je graag jouw verworven kennis over en zie je het als een uitdaging om je collega's te laten ontwikkelen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Eigentijds familiebedrijf

Vergeer is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske Reeuwijk. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 550 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

Om aan onze klantvragen te kunnen voldoen werken wij met geavanceerde en moderne (productie)machines. Bekijk voor een impressie onze bedrijfsfilm van de machines die wij reeds op onze locaties hebben staan.

Wat zijn de taken van een Leermeester?

  • De kennis en vaardigheden binnen de productie overdragen aan medewerkers door het toepassen van de trainingsmethodieken
  • Het monitoren van het niveau van de kennis en vaardigheden van de medewerkers in de productie via een vastgestelde methode en met een bepaalde frequentie
  • Op peil houden van eigen kennis
  • Het leveren van inhoudelijke informatie t.b.v. instructies
  • Begeleiden van nieuwe medewerkers op de eerste werkdag
  • Bijhouden en borgen van kennis voor toekomstige medewerkers

Voor deze functie is het belangrijk dat je enthousiast bent en dat je gestructureerd en planmatig te werk gaat. Je dient minimaal twee jaar werkervaring te hebben in een productie-omgeving en de Nederlandse taal goed te beheersen. Daarnaast is kennis van SAP een pré. Je bent voornamelijk werkzaam op onze locatie in Bodegraven, maar daarnaast zal je ook flexibel ingezet worden op andere locaties van Vergeer Holland.

Wat bieden wij jou?

Vergeer biedt een afwisselende functie in een betrokken team. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage. Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we je ook graag de kans voor het volgen van o.a. cursussen en trainingen.

Solliciteer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.
En tijd voor Vergeer. Een wereldbedrijf. Gewoon uit Nederland.
Want werken voor een gewoon bedrijf, dat kan altijd nog.

Vergeer Holland

Vergeer en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want al in de 17e eeuw werd door de Reeuwijkse familie kaas gemaakt. Het huidige bedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een zeer innovatieve kaasverwerker.
In 1934 begon met de verkoop van de ambachtelijke kaas die zijn ouders maakten. Eerst in de omgeving, maar al snel ook in Limburg en de Achterhoek. In de Tweede Wereldoorlog stagneerde de kaasproductie, maar in 1945 ging het bedrijf op volle kracht verder. Vergeer opende op meerdere locaties distributiepunten en kocht nu ook fabriekskaas in, die vervolgens door Vergeer Holland gerijpt en verwerkt werd.
Met de stijging van het aantal supermarkten en zelfbedieningszaken in de jaren zestig, nam de vraag naar voorverpakte kaas sterk toe. Het bleek een echte groeimarkt en Vergeer investeerde flink in ruimte en machines. Sinds de jaren 60 zijn de activiteiten verder verbreed met het verwerken van kaas tot plakken en rasp.


Functie:leermeester
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Leermeester Vergeer Holland;Vergeer Kaas 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures