Vacature Begeleider

Begeleider in Bodegraven

Op flexibele basis

Begeleider

Bodegraven - Woonlocatie De Akker en DAC De Dorsvloer

Wat ga je doen?

Je gaat werken als begeleider wonen. Je ondersteunt onze cliënten met een verstandelijke of meervoudige beperking bij hun dagelijkse verzorging en biedt hen begeleiding . Daarbij je stimuleer je de cliënt om zoveel mogelijk zelf te doen. Je levert een actieve bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het begeleidingsplan van de cliënten.

Je bent een belangrijke schakel tussen de cliënt, jouw teamleden, vrijwilligers en andere betrokkenen. Je werkt daarbij nauw samen met de coördinator wonen. Daarnaast ben je samen met je team verantwoordelijk voor teamgebonden taken. De kracht van het team ligt in het samen organiseren en verdelen van taken. Op die manier komen in het belang van de cliënt ieders talenten tot zijn recht.

Wat wij vragen:

  • Je hebt een mbo-diploma (niveau 3 of 4) van een opleiding zorg of welzijn.
  • Je hebt een christelijke identiteit en bent lid van één van de reformatorische kerken.

Wat wij bieden:

  • Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg , FWG 35. Dit minimaal € 2.338- en maximaal € 3.294- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Na een jaar een contract voor onbepaalde tijd.
  • We stimuleren ontwikkeling en persoonlijke groei, hiervoor hebben we zelfs een speciale Sirjon academie .
  • Heb je geen passende opleiding? We bieden je ook de mogelijkheid om te scholen via een BBL-opleiding of zij-instroomtraject.

Over werken bij Siloah

Siloah is aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in reformatorisch Nederland. Siloah is onderdeel van Zorggroep Sirjon. Met passie dragen wij met onze kwaliteiten bij aan de zorg en het welzijn van onze cliënten. Het gebod om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf beweegt ons hiertoe. Daarnaast biedt de organisatie professionele ondersteuning en creëert randvoorwaarden waarmee en waarbinnen managers, medewerkers en vrijwilligers optimaal kunnen functioneren op hun plaats binnen de zorgorganisatie.

Interesse? Bel/app of mail eens naar Coördinator M&O Janita Verheul. Zij denkt graag met je mee! Haar gegevens: 7 en .

Uren in overleg

Bodegraven - Woonlocatie De Akker en DAC De DorsvloerFunctie:begeleider
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3294
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Siloah via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Begeleider Siloah 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures