Vacature Sociaal Werker Jeugd Sociaal Team

Sociaal Werker Jeugd Sociaal Team in Bodegraven

Naar corporate website

Werken bij Enver

Sociaal werker jeugd Sociaal Team

Ben je een gedreven jeugdhulpverlener op zoek naar een uitdagende rol? Sluit je aan bij ons bevlogen Sociaal Team in Bodegraven-Reeuwijk, waar we samen het verschil maken! Werk als met deskundige collega's, deel je expertise en leer elke dag van de ervaringen met onze cliënten.

Wat kan jij betekenen in jouw rol als sociaal werker jeugd

Als jeugdzorgwerker ambulant vervul je een cruciale rol in de Bureaudienst. Jouw expertise ligt in het zorgvuldig uitvragen en zo nodig verwijzen van inwoners. Het inschatten van de passende aanpak voor hulpvragen binnen het Sociaal Team is voor jou vanzelfsprekend. In korte trajecten, bestaande uit maximaal 5 gesprekken, ben je actief betrokken bij ouders en kinderen om hen effectief verder te helpen. Het opstellen van beschikkingen voor Maatwerkvoorzieningen en het schrijven van Ondersteuningsplannen behoren tot jouw vaardigheden. Je werkt zelfstandig en kan goed omgaan met de voortdurende ontwikkelingen binnen het team. Als je houdt van uitdagingen en gedreven bent om bij te dragen aan een team in groei, dan kijken we ernaar uit om jou te leren kennen.

Het Sociaal Team Bodegraven-Reeuwijk

Het Sociaal Team bestaat uit de dorpen Bodegraven, Reeuwijk, Waarder, Driebruggen en Nieuwerbrug. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft één Sociaal Team voor jeugd en volwassenen. Het Sociaal Team bekijkt eerst wat iemand zelf nog kan en werkt samen met de inwoners aan een oplossing. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is een gemeente van 34.000 inwoners. Een inwoner heeft een vast aanspreekpunt in het Sociaal Team. Als er sprake is van ingewikkelde problemen of problemen op meerdere gebieden, wordt samen met de inwoner en/of het gezin een plan gemaakt. Door de bundeling van deskundige beroepskrachten in één team kunnen inwoners beter worden ondersteund. Het Sociaal Team richt zich op het versterken van de eigen kracht en het sociaal netwerk van inwoners. Door snelle inzet van de juiste hulp en ondersteuning kan vaak worden voorkomen dat problemen verergeren of zwaardere vormen van zorg nodig zijn.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Een multidisciplinair team van professionals, gericht op het bieden van ondersteuning bij meervoudige en complexe problematiek. De sociaal werkers van het Sociaal Team zijn in dienst van verschillende moederorganisaties.

Wat bieden we jou?

Omdat jij goed voor onze jongeren zorgt, zorgen we ook goed voor jou! Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden, we bieden je:

 • een salaris van minimaal € 2.817,- tot maximaal € 4.207,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 9 conform de cao-Jeugdzorg). Per 1 januari 2024 worden de salarissen verhoogd met 8%;
 • in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 12 maanden voor 24-36 uur per week, met aansluitend uitzicht op vast dienstverband;
 • naast 8% vakantiegeld ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris;
 • een scholingsbudget en vakinhoudelijke trainingen. Enver is CEDEO of CRKBO erkend en biedt SKJ geaccrediteerde trainingen aan;
 • wij bieden jou als professional via En.Verder de mogelijkheid tot extra coaching en/of supervisie.

Daarnaast bieden wij je uiteraard nog veel meer. Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden .

Wat bied jij ons?

 • Je hebt een hbo-diploma (Social Work, MWD, SPH of Pedagogiek).
 • Je bent SKJ geregistreerd of kan je op korte termijn registreren.
 • Relevante werkervaring als jeugdzorgwerker, jeugdzorgwerker ambulant of ambulant hulpverlener, zodat we je direct kunnen inzetten binnen ons team.
 • Je hebt kennis van en inzicht in het hulpaanbod en verschillende hulpverlengingsmethodieken.
 • Je bent in staat om te werken volgens de werkwijze 1Gezin1Plan en bent goed bekend met het maken van een veiligheidsplan. Je werkt regelmatig samen met de veiligheidsketen.

Waarom bij ons werken?

Ben je benieuwd geworden wat werken in een Wijkteam zo leuk maakt? Kijk dan onderstaand filmpje: Collega's Enver aan het woord.

Zijn we een match?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij onze nieuwe collega? Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton.

Spreken we je snel?

Wil je eerst nog meer weten over wat deze functie van jeugdconsulent zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met Irma Haxe (gebiedsmanager) via (06) 86 88 76. Je kunt ook contact opnemen met () via . We beantwoorden graag al jouw vragen.

Samen.Sterker.Verder daar staat Enver voor. Wij verwelkomen sollicitaties van kandidaten ongeacht geslacht, etniciteit, religie, leeftijd, seksuele oriëntatie(s) en achtergrond.

 • Aantal uren: 24 - 36 uur
 • Locatie: Bodegraven Reeuwijk

Enver
Lichtenauerlaan 222-228
3062 ME Rotterdam
Nederland
Functie:sociaal werker jeugd team
Startdatum:18-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2817 – 4207
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Enver via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Sociaal Werker Jeugd Sociaal Team Enver 18-12-2023

Bekijk ook andere vacatures