Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Bodegraven

Verpleegkundige

special-img115115

Bosch en Duin

De Wijngaard

Bodegraven

Werken bij Accolade Zorg

Verpleegkundige

Voor onze locatie in Bodegraven zoeken wij een verpleegkundige die het leuk vindt om uitdagingen aan te gaan. De locatie is namelijk klaar voor een nieuwe start. Vanaf 1 april a.s. neemt Madelief Zorg de zorg voor onze cliënten over in deze mooie kleinschalige woonboerderij! De uren zijn bespreekbaar. Ben jij ook klaar voor een nieuwe start? Mooi als je hier komt werken!

Wat ga je doen

Als verpleegkundige ben jij een onmisbare schakel in het verzorgen en begeleiden van onze bewoners. Je verricht overstijgende verpleegtechnische handelingen, signaleert gezondheidsproblemen en anticipeert hierop. Je hebt ook een coördinerende rol binnen de afdeling. Met je collega's probeer je de bewoners een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven, binnen een prettig woon- en leefklimaat, waarin zelfredzaamheid en eigen regie van de bewoner voorop staat.

Jij bent ook verantwoordelijk voor het uitvoeren, actueel houden en bewaken van de afspraken omtrent de zorg van de bewoners. Je stelt het zorgleefplan en hebt regelmatig contact met familie en andere direct betrokkenen.

Als verpleegkundige draag je ook op organisatorisch vlak bij aan de afdeling, want jij komt te werken in een zelforganiserend team. Jij krijgt de mogelijk om jouw talenten en kwaliteiten optimaal te benutten, je doet waar je goed in bent en levert op die manier een mooie bijdrage aan het functioneren van het team. Je werkt op verschillende tijden (dag-, avond-, of nachtdiensten) waarbij er in het basisrooster zoveel als mogelijk rekening gehouden wordt met je wensen en waarbinnen onderling geruild kan worden.

Wat breng je mee

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Jij bent flexibel in denken en doen, creatief in het vinden van oplossingen en kan goed zelfstandig werken. Uiteraard heb jij je verpleegtechnische handelingen op orde en sta jij je 'mannetje' wanneer dit nodig is!

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding MBO Verpleegkunde Niveau 4;
 • Een flexibele beschikbaarheid, werken op verschillende tijden is voor jou geen probleem;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat bieden wij

Zorg geven die nodig is én het voor mensen zo prettig mogelijk maken, kan alleen als je het zelf ook naar je zin hebt. Daarom staan bij ons plezier in het werk en ontwikkel- mogelijkheden centraal. Je kunt rekenen op een warm welkom en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team en geweldige bewoners.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform CAO VVT FWG 45, met een salaris tussen de € 2.620,33 en € 3.754,41 bruto per maand obv. 36 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, pensioenregeling, fietsenplan, ICT regeling of fitness-abonnement;

Wie zijn wij

is tot 31 maart 2024 onderdeel van Accolade Zorg en vanaf 1 april 2024 neemt Madelief Zorg de zorg over voor onze bewoners. Bij Accolade werken wij vanuit onze christelijke identiteit. We geven professionele, liefdevolle zorg en begeleiding aan ouderen en volwassenen in het verpleeghuis. We streven naar kwalitatief goede zorg, die ontstaat in de relatie tussen cliënt, familie en zorgprofessional. Ook de relatie tussen collega's is hierbij van belang. We zijn creatief en tonen lef in het zoeken naar wat hoop en betekenis geeft. De zorg aan onze bewoners leveren we vanuit een herkenbare christelijke identiteit.

Verpleegkundige

Neem jij verantwoordelijkheid op het gebied van zorg voor onze bewoners?

, een schitterende bosrijke omgeving

In Bodegraven staat onze kleinschalige locatie . Deze prachtige woonboerderij is landelijk gelegen en biedt plaats aan 14 bewoners. Medewerkers van Accolade zijn 24 uur per dag aanwezig om zorg te bieden aan de bewoners.

Psychogeriatrie (PG) en somatiek

Met je collega's probeer je de bewoners een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven, binnen een prettig woon- en leefklimaat.

Solliciteren bij Accolade Zorg

Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! De procedure gaat als volgt:

 • Reactie

 • Kennismaking

  Is er een match? Dan maken we graag in het echt kennis.

 • Meelopen

  Heb jij een positieve kennismaking? Dan kan jij een keer komen meelopen!

 • Aangenomen!

  Als het beviel van beide kanten dan ben je van harte welkom!

Ga jij deze nieuwe uitdaging aan?

Wil jij bij Accolade aan de slag?

Contact-person


bij Accolade Regio Bilthoven

Verpleegkundige

 • 16 uur

bij Accolade Regio Bosch en Duin

Verpleegkundige

Als Verpleegkundige bij Accolade Zorg krijg jij veel verantwoordelijkheid op het gebied van zorg voor onze bewoners. Benieuwd wat je nog meer gaat doen, lees snel verder

Wanneer je als Verpleegkundige bij Accolade Zorg komt werken krijg je ook de ruimte om collega's te coachen bij de zorgverlening. Jij wijst cliënten toe naar contactverzorgende en bepaalt de urgentie op basis van klinisch redeneren, bijvoorbeeld tijdens verantwoordelijke verpleegkundige diensten. Uiteraard ben jij, in overleg met bewoners en verwanten, ook bezig met het opstellen en actueel houden van het zorgdossier en bewaak jij de (verpleegkundige) zorgverlening en afgesproken handelingen.

Benieuwd naar het werken bij Accolade Zorg

Kom jij ons team versterken als verpleegkundige?

Benieuwd welke vacatures er zijn voor verpleegkundige?Functie:verpleegkundige
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2210 – 2938
Uren per week:8 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Accolade Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Verpleegkundige Accolade Zorg 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures