Vacature Bewegingsagoog

Bewegingsagoog in Zwammerdam

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Bewegingsagoog

IP08727

Ben jij een enthousiaste bewegingsagoog die ons team wilt versterken? Dan zoeken wij jou!

Jouw baan als bewegingsagoog

Je biedt als bewegingsagoog diverse activiteiten aan in een context van bewegen en/of lichamelijkheid aan cliënten met een verstandelijke beperking. De leeftijd van de cliënten varieert. Deze activiteiten zijn gericht op het bevorderen van de sociaal/emotionele ontwikkeling en de cognitieve, motorische functies ten behoeve van het handhaven en bevorderen van de zelfredzaamheid en het gevoel van eigenwaarde van de cliënten. De activiteiten bied je aan in een sportzaal en fitnessruimte of extern zwembad.

Jouw profiel

Een afgeronde opleiding als bewegingsagoog, CIOS of ALO met keuzerichting speciaal onderwijs. Zwembevoegdheid (zwemleider A) is een pre. Fitvak A diploma is een pre. Werkervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Overkoepelende bewegingsactiviteiten kunnen organiseren. Zelfstandig en in teamverband kunnen werken. Om kunnen gaan met agressie/moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie van minimaal 23 uur en maximaal 27 uur per week
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.617 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 40
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met bewegingsagogen Marieke Veenstra of Mitchell Henkes per mail .Functie:bewegingsagoog
Startdatum:18-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Bewegingsagoog Ipse de Bruggen 18-12-2023

Bekijk ook andere vacatures