Vacature Audicien

Audicien in Bodegraven

Winkels · Bodegraven

Audicien in opleiding

Ben jij ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je diploma tot Audicien halen én een mooi salaris verdienen? Dat kan! Bij Hans haal je je MBO-4 diploma en werk je tegelijkertijd als Audicien in opleiding in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Je leert echt een vak. Audicien zijn is betekenisvol en dankbaar werk. Je maakt goed horen bereikbaar voor je klanten, door ze het juiste advies te geven en ze te helpen met slimme hoortoestellen die voorzien zijn van de laatste technieken. Zo zorg jij ervoor dat ze kans krijgen om (weer) volop deel te nemen aan de maatschappij.

Bij Hans is iedere klant en geen dag is hetzelfde. Je hebt een beroep voor de toekomst, want de vraag naar slimme hoor oplossingen zal steeds groter worden. Weet je wat het zo bijzonder maakt om bij Hans audicien te worden? Je bent nooit alleen in de winkel, want je optiek collega's zijn er ook dagelijks voor jou en je klanten.
Wat ga je doen?

Je diploma tot Audicien

Als Audicien in opleiding start jij direct met een combinatie van leren en werken. Zo leer je meteen heel veel theorie en doe je deelexamens, waardoor je stap voor stap onder begeleiding handelingen leert uitvoeren. Je gaat gemiddeld één dag per week naar school waar je de theorie zult leren. Daarnaast werk je tenminste drie dagen per week direct mee in de winkel om je de praktische kennis eigen te maken. In de winkel word je tijdens je hele opleidingstraject begeleid en gecoacht door een vaste, triage Audicien.
Wat vragen wij van jou?


  • 32 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt aantoonbaar MBO4/havo werk -en denk niveau;
  • Bereid een opleiding te volgen;
  • Je houdt ervan om samen in een team te werken, maar vindt het tegelijk fijn om daarbinnen je eigen specialisme te hebben;
  • Je bent dienstverlenend en commercieel tegelijk;
  • Je hebt affiniteit met mensen.

Dit is wat wij jou bieden!


Je komt direct in dienst van Hans , en ontvangt een startsalaris van €2.279,30,- bruto per maand o.b.v. 38 uur, maar natuurlijk groeit het salaris met je mee! De opleidingskosten worden door Hans betaald, dus je bouwt geen studieschuld op. Extra leuk: bij Hans kun je je ook na je opleiding blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als in het vakgebied.

Iedereen groeit bij Hans . Heb jij interesse in de opleiding Audicien van Hans ? Meld je hier aan.

Hans is ontstaan in 1982 en is een bekende en succesvolleretailer in brillen, contactlenzen en hoortoestellen, met hoge kwaliteit voor een altijd scherpe prijs. Hans , onderdeel van de groep nexeye, is marktleider in Nederland en heeft meer dan 400 winkels in Nederland en België.


Winkels · BodegravenFunctie:audicien
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2279 – 2279
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hans Anders via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Audicien Hans Anders 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures