Vacature Persoonlijk Begeleider Mbo4

Persoonlijk Begeleider Mbo4 in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Persoonlijk Begeleider mbo4 MVG

IPH08847

Help jij ons om verder te ontwikkelen en onze emoties beter te begrijpen? Stel jij voor ons diverse grenzen wanneer dit ons niet lukt? Dan maken we samen met jou hele mooie ontwikkelingsstappen!

Jonathan werkzaam als coördinerend begeleider MVG: "Het is mooi om te zien hoe deze cliënten, ondanks hun beperkingen, zoveel mogelijk het normale leven willen ervaren."

Wie zijn wij

Wij zijn cliënten die soms moeite hebben om te communiceren. Gelukkig kun jij, onze begeleider, onze signalen lezen en begrijpen. We hebben jou nodig tijdens lastige momenten en bij 'moeilijk verstaanbaar gedrag'. We waarderen begeleiding die verder kijkt dan ons gedrag en die naast ons blijft staan. Duidelijkheid en structuur zijn belangrijk voor ons.

We hebben hulp nodig bij het begrijpen van de wereld en emoties. Soms uiten we ons verbaal of fysiek als het te veel wordt. We zoeken iemand die ons vertrouwen geeft en ons door deze momenten heen helpt. We zijn trots op onze prestaties, groot of klein, en delen die wij graag met jou!

Jouw baan als persoonlijk begeleider / verpleegkundige mbo4 MVG

Als persoonlijk begeleider / verpleegkundige mbo4 MVG vertegenwoordig je de belangen van cliënten en stel je samen met hen (en/of hun netwerk) een zorgplan op. Je coördineert met deskundigen en het netwerk van de cliënt om ervoor te zorgen dat het plan goed wordt uitgevoerd. Je ondersteunt de cliënt bij dagelijkse activiteiten, voert lichte verpleegkundige taken uit en houdt de gezondheid van de cliënt goed in de gaten.

Je bent als persoonlijk begeleider / verpleegkundige mbo4 MVG verantwoordelijk voor huishoudelijke en administratieve taken, bent het eerste aanspreekpunt voor familie en vrienden en zorgt dat alle informatie bij andere zorgverleners terechtkomt. Werken als persoonlijk begeleider / verpleegkundige is uitdagend en gevarieerd en je kunt écht een verschil maken in het leven van anderen. Je bent als het ware de spin in het web van de zorg voor de cliënt.

Jonathan werkzaam als coördinerend begeleider MVG: "Het werken met deze cliënten is divers en het wordt nooit saai."

Jouw profiel als persoonlijk begeleider / verpleegkundige mbo4 MVG

 • Je hebt een afgeronde mbo4 opleiding (bijvoorbeeld: persoonlijk begeleider, agogische medewerker ggz, thuisbegeleider, sociaal werk, verpleegkunde, pedagogisch medewerker) of Social Work (hbo associate degree).
 • Je draagt bij aan een sfeer waarin medewerker open kunnen communiceren, elkaar feedback geven en enthousiasmeren.
 • Je houdt van afwisseling tussen verpleging, verzorging, begeleiding en coördinerende taken.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 4 en 36 uur per week
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.617 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op het terrein
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met ons team via .Functie:persoonlijk begeleider mbo4
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Persoonlijk Begeleider Mbo4 Ipse de Bruggen 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures