Vacature Verzorgende 3IG Verpleegkundige

Verzorgende 3IG Verpleegkundige in Bodegraven

Verzorgende 3IG verpleegkundige Alphen Boskoop Bodegraven

Doorlopende werving

Hou je van afwisseling, dan heb je de juiste plek gevonden als verzorgende of verpleegkundige in de thuiszorg in de teams Alphen, Boskoop en Bodegraven bij Vierstroom Zorg Thuis. Naast dat je kunt werken in diverse plaatsen - dit hoeft natuurlijk niet, je kunt ook kiezen voor één plaats - kun je ook afwisselen tussen thuiszorg en werken in bijvoorbeeld verpleeghuis De Thuynen of het Zorgpension, beide in Woerden.

Angela Tissing werkt als teamrolhouder planning voor team Alphen aan den Rijn, één van de teams waar we professionals voor zoeken. 'Wat opvalt in het team is het vertrouwen onderling. We zijn bijna - een zelfgekozen weliswaar - familie van elkaar. We kunnen het goed met elkaar vinden, ondersteunen elkaar en geven op positieve wijze feedback. Verder zijn de routes zeer divers, met niet alleen maar ouderen maar ook jongeren die bijvoorbeeld stoma- en wondzorg nodig hebben. Het klinkt misschien wat gek, maar ik weet dat mijn collega's daar zeer enthousiast over zijn. De Varianters die al langer bij ons team werken horen er gewoon bij en het is fijn dat ze onze zorgvragers inmiddels goed kennen.

''

Wie zijn wij?

VariantZorg kun je het beste omschrijven als de flexibele schil van Fundis. Hieronder vallen diverse bedrijven, waarvan WelThuis en Vierstroom Zorg Thuis de bekendste zijn. Het fijne aan VariantZorg is dat je zelf kunt bepalen welke diensten je oppakt. Hierdoor kun je ook in de (ouderen)zorg blijven werken als er eenmaal kinderen zijn, als je mantelzorger bent, misschien nog studeert of als je bijvoorbeeld een intensieve hobby hebt naast je werk. Het werk is goed te combineren met je privéleven. Onze zorgprofessionals beoordelen ons met een prachtige 8,2!

Locatie

Het werkgebied van VariantZorg bevindt zich tussen Alphen aan den Rijn, Gouda, Krimpenerwaard, Utrecht-West en Zoetermeer. Wij hebben op dit moment vacatures in Boskoop, Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Wil je afwisseling, dan kun je naast de thuiszorg ook diensten werken in een verpleeghuis of zorgpension in Woerden, Gouda en/of Zoetermeer. Wil je weten met welke organisaties wij nog meer samenwerken of heb je andere vragen? Kijk dan eens bij de meest gestelde vragen!

Wat bieden we?

• een werkgever die jou waardeert en naar je luistert;
• heel veel vrijheid, want jij bepaalt zelf wanneer je wel en niet werkt;
• een inschaling conform CAO VVT, FWG 40 voor verzorgende 3IG (maximaal 3.254 euro) en voor verpleegkundige FWG 45 (maximaal €3.575 euro) bij een fulltime dienstverband (36 uur) en een 13e maand;
• Als je in meerdere plaatsen kunt werken, dan is een contract van maximaal 20 uur mogelijk. Wil je in één team of plaats aan de slag, dan gaan we in overleg over je uren. Een minimum aantal uren is er niet, we werken ook met 0-urencontracten.
• een jaarlijks feest;
• en draag je een vriend(in) aan die ook graag een fijne werkgever wil? Dan ontvang jij twee kaartjes voor De Efteling.

• je bent in het bezit van een diploma Verzorgende 3IG of verpleegkunde;
• je zet je met hart en ziel in voor je cliënten;
• je vindt snel je weg in een nieuwe omgeving.

Wil je direct reageren? Dat kan via de sollicitatiebutton! Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter via of . Weet je nog niet zeker of dit je droombaan is, app of bel dan gerust. bespreekt graag welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen VariantZorg.

We vragen altijd om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en in overleg met jou winnen we vooraf een referentie in.

VariantZorg is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn.

Sylvia - Verzorgende 3IG bij VariantZorg

'Werken bij VariantZorg geeft mij zo veel meer rust en ik heb dezelfde vrijheid als toen ik zzp'er was.''Functie:verzorgende 3ig verpleegkundige
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:3575 – 3575
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VariantZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Verzorgende 3IG Verpleegkundige VariantZorg 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures