Vacature Begeleider Gehandicaptenzorg Mbo3

Begeleider Gehandicaptenzorg Mbo3 in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


/ mbo4

IPH08640

Ben je een begeleider die houdt van huiselijkheid en gezelligheid? Dan is Veldweg 29-31 in Zwammerdam echt iets voor jou!

Wie zijn wij

Veldweg 29-31 is gelegen op het Landgoed Hooge Burch van Ipse de Bruggen in Zwammerdam. De in 2020 geopende locatie bestaat uit twee woningen met elk acht cliënten. Elke woning heeft zes studio's en twee appartementen. De cliënten functioneren op een sociaal-emotioneel niveau van 18 maanden tot 5 jaar. Binnen beiden Veldwegwoningen wordt gestreefd naar een zo mooi mogelijk leven voor de cliënt. Daarbij is de ondersteuningsvraag voor ons leidend en zorgen we voor een huiselijke sfeer waarin cliënten zich prettig voelen.

Op Veldweg 29 wonen acht ouder wordende cliënten (drie vrouwen en vijf mannen) in de leeftijd van 50 tot 72 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook is er bijkomende problematiek, zoals Syndroom van Down, epilepsie, diabetes, slechthorendheid, slechtziendheid, slikproblematiek en psychiatrische hulpvragen als depressiviteit en psychotische verschijnselen,

Op Veldweg 31 wonen acht cliënten (twee vrouwen en zes mannen) in de leeftijd van 23 tot 52 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook is er bijkomende problematiek, zoals negatief zelfbeeld, motorische beperking en psychiatrische hulpvragen, zoals autisme en stemmingswisselingen.

Jouw baan als / mbo4

Als begeleider C (mbo3) verzorg en begeleid je bewoners volgens afspraken die zijn vastgelegd in het zorgbegeleidingsplan, heb je organiserende taken en verricht je huishoudelijke werkzaamheden. Je werkt samen met je collega aan een veilige en warme sfeer. Je ondersteunt de begeleiders D en bent medeverantwoordelijk voor een goede communicatie met het sociale netwerk van de bewoners. Daarnaast vervul je een rol binnen het team die bij je past, bijvoorbeeld roosterzaken, financiën of HRM.

Als begeleider D (mbo4) ben je persoonlijk begeleider en ben je verantwoordelijk voor het uitstippelen van de zorg en begeleiding van meerdere bewoners. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende disciplines en familie van de bewoners waar je persoonlijk begeleider van bent. Ook zorg je ervoor dat je collega's de doelen en afspraken uitvoeren in de praktijk.

Jouw profiel

Je:

 • hebt een afgeronde relevante zorgopleiding op minimaal mbo niveau 3 (begeleider C) of mbo niveau 4 (begeleider D) zoals de MZ - of PBG;
 • hebt geduld en humor waarmee je veiligheid en zekerheid kunt bieden;
 • bent iemand die van aanpakken weet en over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt;
 • hebt inzicht in praktische zaken als huishouden en verzorging;
 • kan Zwammerdam goed bereiken.

Het liefst heb je ervaring met de doelgroep, zo niet dan ben je van harte welkom om deze bij ons op te doen! Het is fijn als je, net als wij, een positieve inbreng hebt in het team zodat onze woning voor iedereen, maar vooral voor de bewoners, een plek is waar je graag wilt zijn.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 16 en 20 uur per week
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris van € 2.338 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35/40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op het terrein
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met Reen van der Born (begeleider E), tel: .

Solliciteer voor

07.12.2023

Algemene informatie

Adres

Spoorlaan 19 , 2471 PB Zwammerdam

Match criteria

Gewenst aantal uren

 • 16 - 24 uur

Standplaats

 • Zwammerdam

ClientvraagFunctie:begeleider gehandicaptenzorg
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3535
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Begeleider Gehandicaptenzorg Mbo3 Ipse de Bruggen 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures