Vacature Persoonlijk Begeleider

Persoonlijk Begeleider in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Persoonlijk Begeleider EVB

IPBO08540

Op woning Kreek 522 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons gezellige team komt versterken. Ben jij onze nieuwe zorgtopper? Heb jij affiniteit met de doelgroep EVB? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij

Op onze woongroep wonen 9 gezellige cliënten. Onze cliënten hebben een verstandelijke en lichamelijke beperking. De meeste zijn rolstoel afhankelijk. Zij hebben op het gebied van dagelijkse verzorging hulp nodig. Wij proberen onze cliënt te stimuleren om zoveel mogelijk zelf te doen. Ook heeft de Kreek een eigen dagbesteding waar onze bewoners doordeweeks naartoe gaan.

Jouw baan als persoonlijk begeleider EVB

Je werkt in een team waarin samenwerken, vertrouwen, humor en relativeren belangrijk zijn. Als persoonlijk begeleider EVB begeleid je de cliënten in de groep. Je wordt persoonlijk begeleider van een aantal cliënten. Voor deze cliënten ben jij degene die in gezamenlijkheid met de cliënt/verwant en overige disciplines de lijnen uitzet zodat de cliënt zich kan ontwikkelen. Je creëert een veilig en pedagogisch leef- en woonklimaat voor de bewoners. Onderdeel van de functie is het coachen van je collega's. Je werkt vanuit de visie van vraag gestuurde zorg.

Jouw profiel

Je hebt een relevante zorgopleiding op minimaal mbo4. Je hebt ervaring met cliënten met een zeer ernstige en meervoudige verstandelijke beperking. Je bent in staat om te observeren en om op creatieve wijze in te spelen op de vraag/het gedrag van de cliënten. Je kunt goed voor je mening uit te komen, je neemt initiatief, je hebt humor en je staat stevig in je schoenen. Je bent prettig in de samenwerking, bezit over zelfreflectie en kan collega's stimuleren, prikkelen en je bent in staat om te verbinden.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 32 uur per week
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris van € 2.537 - € 3.432 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met (), tel: 7.Functie:persoonlijk begeleider
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2537 – 3432
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Persoonlijk Begeleider Ipse de Bruggen 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures