Vacature KAM Coördinator

KAM Coördinator in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)314 332 741

KAM Coördinator

chevron_right

Wij zoeken een KAM Coördinator!


Bij GroenlandGroup staan we voor premium poultry. Dat vereist dagelijks een topprestatie van ons volledige team, en jij kunt hierin een essentiële rol spelen!

Nieuwe uitdaging gezocht voor een gepassioneerde KAM Coördinator! Ben jij de toegewijde KAM Coördinator? Met expertise in Kwaliteit, Arbo en Milieu streven we samen naar een veilige, duurzame werkomgeving. Processen verbeteren en teams naar een hoger niveau tillen?

Jouw functie:


Als KAM Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren, implementeren en handhaven van het Kwaliteit, Arbo en Milieubeleid binnen Groenlandgroup. Deze rol is gericht op het waarborgen van naleving van relevante wet- en regelgeving, het verbeteren van processen en het bevorderen van een veilige, gezonde en duurzame werkomgeving.

Verantwoordelijkheden en taken:

 • Ontwikkeling en implementatie van KAM-beleid: Opstellen, ontwikkelen en uitvoeren van KAM-beleid en procedures in lijn met wet- en regelgeving en bedrijfsdoelstellingen.
 • Naleving en audits: Zorgdragen voor naleving van kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen en -voorschriften. Uitvoeren van interne audits en het coördineren van externe audits.
 • Risicobeheer: Identificeren, analyseren en beheren van risico's op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Implementeren van preventieve maatregelen en actieplannen.
 • Training en bewustwording: Ontwikkelen en verzorgen van trainingen op het gebied van KAM. Creëren van bewustzijn en betrokkenheid bij medewerkers omtrent KAM-gerelateerde onderwerpen.
 • Continue verbetering: Initiëren en coördineren van verbeteringsprocessen op basis van evaluaties, incidentonderzoeken en feedback. Streven naar continue verbetering van KAM-prestaties.
 • Rapportage en documentatie: Verzamelen, analyseren en rapporteren van KAM-gerelateerde gegevens en statistieken. Onderhouden van relevante documentatie en rapporten.

Jouw kwaliteiten:

 • Minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van KAM.
 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
 • Uitstekende communicatievaardigheden en in staat om effectief te coördineren en te trainen.
 • Ervaring met KAM-systemen en tools is een pré.
 • Resultaatgericht met oog voor detail en kwaliteit.

Belangrijke competenties:

 • Proactief en zelfstandig kunnen werken
 • Teamspeler met sterke organisatorische vaardigheden
 • Flexibel en in staat om te gaan met veranderende prioriteiten
 • Gedreven door een continu streven naar verbetering en excellentie op KAM-gebied

Samen #greendriven:

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Wij bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de uitdagende wereld van food. Je komt te werken binnen een enthousiast team en een groeiende en gezonde organisatie. Je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een mooi salaris.

Reageren?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar . Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met () .

CONTACT MET GROENLANDGROUP

GroenlandGroup
+31 (0)314 332 741

Functie:kam coördinator
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandGroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. KAM Coördinator GroenlandGroup 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures