Vacature Begeleider Mbo3

Begeleider Mbo3 in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Begeleider mbo3 / mbo4 - LVB

IPH08574

Ben jij die begeleider mbo3 of mbo4 die structuur biedt maar wel flexibel kan zijn. Die 'out of the box' kan denken, maar niet grenzeloos is. Solliciteer dan op deze vacature.

Wie zijn wij

Wij zijn een team waar je samen verantwoordelijk bent om de begeleiding neer zetten en de visie op zorg ontwikkelen voor de cliëntgroep. Met elkaar werk je aan de ontwikkeling, zelfstandigheid, veiligheid en zelfvertrouwen van onze cliënten. Je biedt zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen.

Op Weideweg wonen jongvolwassenen in de leeftijd van 17 tot en 35 jaar. Naast de licht tot matige verstandelijke beperking is er sprake van bijkomstige problematiek zoals autisme, ADHD, hechtingsproblematiek en milde psychiatrische ziektebeelden. In onze begeleiding gaan we uit van de mogelijkheden van de cliënt. Dit proberen we te stimuleren en waar mogelijk uit te breiden. De methodiek die wij hiervoor gebruiken is active support.

De samenwerking tussen cliënt en medewerker is gebouwd op drie pijlers: veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling. We zoeken medewerkers die veerkracht en doorzettingsvermogen bezitten. Medewerkers die op hun best zijn in het overzien van situatie en hier op constructieve wijze orde in aan kunnen brengen.

Jouw baan als begeleider jongvolwassenen

Je werkt in een team waarin samenwerken, vertrouwen, humor en relativeren belangrijk zijn. Als begeleider mbo3 / mbo4 begeleid je de cliënten in de groep. Je creëert een veilig en pedagogisch leef- en woonklimaat voor de bewoners. Je onderhoudt contacten met ouders en andere disciplines. In gezamenlijkheid met cliënt, ouders en andere disciplines bepaal je gezamenlijk de doelen voor de cliënt. Je verzorgt observatie en rapportage en levert een bijdrage aan overlegvormen.

Jouw profiel

Je

 • hebt een afgeronde relevante (zorg of sport en bewegen) opleiding afgerond op MBO3 of MBO4
 • bent collegiaal, enthousiast en toont inzet en doorzettingsvermogen.
 • kunt je inleven in de belevingswereld van onze cliënten en hun familie.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 36 uur per week
 • Een bruto maandsalaris van € 2.127 - € 3.535 euro op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 30/35/40 inclusief CAO verhoging van december.
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met afdeling recruitment via .

Publicatiedatum

23.12.2023

Solliciteer voor

10.01.2024

Algemene informatie

Adres

Weideweg 9-11 , 2471 PB Zwammerdam

Match criteria

Gewenst aantal urenFunctie:begeleider
Startdatum:01-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2127 – 3535
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Begeleider Mbo3 Ipse de Bruggen 01-01-2024

Bekijk ook andere vacatures