Vacature Helpende

Helpende in Bodegraven

Uren in overleg

Helpende

Bodegraven - Woonlocatie De Akker en DAC De Dorsvloer

Onderdelen

 • Wat ga je doen?
 • Wat wij vragen:
 • Wat wij bieden:
 • Over werken bij Siloah

Voor locatie de Akker in Bodegraven zijn we op zoek naar enthousiaste helpenden die onze fijne teams willen komen versterken.

Als jij graag ondersteuning biedt aan mensen met een beperking, dan ben jij de man of vrouw die we zoeken!

Wat ga je doen?

Je assisteert je collega's bij het verzorgen en begeleiden van de cliënten. Je ondersteunt cliënten bij ADL-activiteiten en het huishouden en stimuleert hierbij de zelfredzaamheid (eigen regie) van de cliënt. Daarbij signaleer je wanneer er veranderingen of bijzonderheden zijn in de situatie van de cliënt.

Ook ondersteun je bij de maaltijdverstrekking en verzamel en distribueer je was, kleding en linnen. Jij draagt bij aan een prettige sfeer .

Wat wij vragen:

 • Je wilt graag iets doen voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt een mbo-diploma Helpende (niveau 2)
 • Je hebt een christelijke identiteit en bent lid van één van de reformatorische kerken.
 • Ook zij-instromers van harte welkom!

Wat wij bieden:

 • Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 25. Dit is minimaal € 2.093,- en maximaal € 2.911,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Na een jaar een contract voor onbepaalde tijd .
 • We stimuleren ontwikkeling en persoonlijke groei , hiervoor hebben we zelfs een speciale Sirjon academie.

Over werken bij Siloah

Siloah is aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in reformatorisch Nederland. Siloah is onderdeel van Zorggroep Sirjon. Met passie dragen wij met onze kwaliteiten bij aan de zorg en het welzijn van onze cliënten. Het gebod om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf beweegt ons hiertoe. Daarnaast biedt de organisatie professionele ondersteuning en creëert randvoorwaarden waarmee en waarbinnen managers, medewerkers en vrijwilligers optimaal kunnen functioneren op hun plaats binnen de zorgorganisatie.

Interesse? Bel, app of mail gewoon eens naar (Coördinator Mens & Organisatie). Zij denkt graag met je mee! Haar gegevens: en .

Siloah voert in samenwerking met Cedrah, Salem, RST , De Schutse en Adullam campagne voor het behoud van onze identiteitsgebonden zorg. Steun het initiatief via http://www.vooronzezorg.nl .Functie:helpende
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2093 – 2911
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonlocatie de Akker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Helpende Woonlocatie de Akker 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures