Vacature Coördinator Zorg Woonlocatie

Coördinator Zorg Woonlocatie in Bodegraven

 • Redactie Bodegraven
 • 17-12-2023

Coördinator Zorg in Bodegraven

Als Coördinator zorg op de Rank zorg je samen met de cliënten steeds weer voor een goede dag. Je staat naast je cliënten bij wonen, werken en vrijetijdsbesteding en begeleidt hen bij alles. Bijvoorbeeld door mondelinge aansturing, het aanbrengen van dagstructuur met picto's of hulp bij ADL.

Wat ga je doen?

Je gaat werken op deRank . Hier wonen cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking (ZZP 3 t/m 6 ) . In het weekend hebben we regelmatig een logé. De cliënten hebben een disharmonisch profiel , de cognitieve leeftijd en emotionele leeftijd lopen uiteen. J e biedt vooral begeleiding, maar ook zorg . Je bootst zoveel mogelijk het gewone leven na, van het opstaan tot aan het slapengaan. Daarbij sluit je aan bij de draagkracht van de cliënt, vanuit het principe Samen 100 ( Triple C) . De ene keer doet de cliënt 80% en jij 20%, de andere keer is het andersom. J e gebruikt ondersteunende communicatie, zoals digiborden, en pictogrammen.

Daarnaast coördineer je vanaf de intake de inhoudelijke zorg en begeleiding voor enkele cliënten/een cliëntgroep, waarbij je onder andere de hulpvraag inventariseert, het begeleidingsplan opstelt en zo nodig her-indicaties aanvraagt. Je zorgt voor regelmatige afstemming tussen de cliënt, jouw collega's, vrijwilligers en andere betrokkenen. Jij bent degene die de uitvoering van het begeleidingsplan en de gestelde zorg-indicatie bewaakt. Ook ben je verantwoordelijk voor teamgebonden taken . Op die manier komen in het belang van de cliënt ieders talenten tot zijn recht.

Overdag werken de cliënten op een werkgroep van De Dorsvloer, bijvoorbeeld in de wasserij of bakkerij. Ook de begeleiding op de dagbesteding kan onderdeel uitmaken van je functie.

Je werkt onregelmatige diensten.

Wat wij vragen:

 • Je hebt een mbo-diploma niveau 4 of een hbo-diploma, gericht op zorg of welzijn.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid : je weet wat je waard bent en waar je kwaliteiten liggen.
 • Je bent in staat een onvoorwaardelijke begeleidingsrelatie te bieden.
 • Je hebt een christelijke identiteit en bent lid van één van de reformatorische kerken

Wat wij bieden:

 • Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45. Dit is minimaal € 2.766,- en maximaal € 3.861,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Na een jaar een contract voor onbepaalde tijd .
 • Je komt te werken in een gevarieerd team , waarin ieder teamlid werkt vanuit zijn eigen kwaliteiten en waarin teamleden elkaar helpen.
 • We stimuleren ontwikkeling en persoonlijke groei , hiervoor hebben we zelfs een speciale Sirjon academie.
 • Heb je geen passende opleiding? We bieden je ook de mogelijkheid om te scholen via een zij-instroomtraject .

Siloah is aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in reformatorisch Nederland. Siloah is onderdeel van Zorggroep Sirjon. Met passie dragen wij met onze kwaliteiten bij aan de zorg en het welzijn van onze cliënten. Het gebod om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf beweegt ons hiertoe. Daarnaast biedt de organisatie professionele ondersteuning en creëert randvoorwaarden waarmee en waarbinnen managers, medewerkers en vrijwilligers optimaal kunnen functioneren op hun plaats binnen de zorgorganisatie.

Twijfel je? Bel of app gewoon eens naar coördinator M&O Janita Verheul. Zij denkt graag met je mee! Zij is te bereiken via of .


Functie: coördinator zorg Startdatum: 16-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2766 - 3861 Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonlocatie De Rank via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:coördinator zorg woonlocatie
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2766 – 3861
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonlocatie De Rank via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Coördinator Zorg Woonlocatie Woonlocatie De Rank 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures