Vacature Begeleider (locatie in opbouw)

Begeleider (locatie in opbouw) in Zwammerdam

Op Oude Rijnlaan 13 starten we een nieuw hoofdstuk vol verrassingen. Als begeleider ben jij de schakel die ons door deze onvoorspelbare reis leidt. Elke dag is een avontuur en we nodigen je uit om samen met ons te groeien. Durf jij het aan?

Wie zijn wij

Wij zijn cliënten voor wie de wereld soms verwarrend en bedreigend kan zijn. We uiten onze gevoelens van angst en onzekerheid soms met uitdagend gedrag. Vanaf februari gaan we een nieuwe fase in op Oude Rijnlaan 13. We hebben jouw nauwe begeleiding nodig, waarbij zorg en begeleidingsmomenten elkaar afwisselen.

We delen deze plekken met vaste bewoners, crisisplekken en een doorstroomappartement. Kun jij zien wat we nodig hebben en bied je ons duidelijke begeleiding terwijl je stevig in je schoenen blijft staan? In ruil daarvoor beloven wij dat elke dag anders zal zijn voor jou! Soms doe je actieve activiteiten met ons, terwijl je op andere momenten ervoor zorgt dat we veilig zijn. Dit kan zowel fysiek als mentaal zijn, waarbij van je wordt verwacht dat je zowel fysiek als mentaal sterk bent. Je biedt individuele begeleiding en werkt nauw samen met je collega's om successen te behalen en samen te groeien.

Als jij enthousiast wordt van het opbouwen van een nieuw team en actief bezig wilt zijn met ons als cliënten, kom dan eens praten met onze begeleiders en zorgmanager.

Jouw baan als begeleider in een nieuw team

Als begeleider mbo3 zet jij je in voor het welzijn van cliënten met een beperking. Je biedt persoonlijke verzorging en begeleiding, en voert zelfs verzorgende en licht verpleegkundige taken uit. Met oog voor het zorgbegeleidingsplan signaleer je bijzonderheden en regel je ook huishoudelijke en administratieve zaken. Jouw inzet maakt écht het verschil in het leven van cliënten én hun dierbaren. Kies voor een betekenisvolle carrière!

Als persoonlijk begeleider mbo4 ben jij de drijvende kracht die collega's inspireert om te werken volgens het zorgbegeleidingsplan. Je onderhoudt contact met familie en andere professionals, stelt zorgbegeleidingsplannen op en coördineert taken. Bovendien speel je een essentiële rol in het stimuleren van het jonge team om samen te groeien en te bloeien.

In beide functies komt het regelmatig voor dat fixaties worden uitgevoerd op cliënten om hen in een veilige omgeving te laten wonen. Jij als begeleider zorgt ervoor dat dit op een juiste manier gebeurt.

Wil jij de drijvende kracht zijn achter het opbouwen van een nieuw, hecht en succesvol team op deze locatie? Aarzel niet en neem contact met ons op, want wij zijn enthousiast om jou te verwelkomen!

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo3 in de zorg en/of sport branche.
 • Je kunt minimaal 24u in de week werken.
 • Je bezit de competenties om naast de cliënt te blijven staan, ook als het minder vanzelfsprekend is.
 • Je krijgt energie om je kennis te delen en een nieuw team op te bouwen.
 • Je bent mentaal en fysiek sterk om met onze cliënten te kunnen werken.

Wat bieden wij?

 • Een aanstelling met parttime of fulltime contracturen in overleg tussen de 24 en 36 uur per week
 • Een bruto maandsalaris van € 2.338 - € 3.861 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 30/35/40/45 (inclusief CAO-verhoging van december).
 • Aanvullende toeslag van € 153 - € 177 per maand op de locaties waar een grotere zorgzwaarte van toepassing is
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Diverse doorbetaalde cursus -en opleidingsmogelijkheden
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Jaarlijks € 750,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met de afdeling recruitment via info@werkenbijipsedebruggen.nl.Functie:Begeleider
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3861
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse De Bruggen via demi.horters@ipsedebruggen.nl of 31626080383. Of bezoek hun website https://www.werkenbijipsedebruggen.nl/vacatures/vacature_begeleider_mbo3_mbo4_hbo_4863677_11.html.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Begeleider (locatie in opbouw) Ipse De Bruggen 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures