Vacature Planner

Planner in Bodegraven

20 - 24 uur

Planner

Bodegraven - Woonlocatie De Akker en DAC De Dorsvloer

Houd jij van puzzelen? Ben je ordelijk en systematisch en heb je oog voor detail? Wij zijn op zoek naar een planner die zelfstandig kan werken en die teams en leidinggevenden kan adviseren en ondersteunen bij de personeelsplanning.

Wat ga je doen?

Als planner ben je verantwoordelijk voor het maken van dienstroosters , met de zorgteams. Je draagt mede zorg voor een efficiënte inzet van medewerkers afgestemd op de zorgvraag. Hierbij houd je rekening met de geldende wet- en regelgeving en het beleid van de organisatie. Je lost knelpunten op en regelt vervanging bij ziekte, afwezigheid of piekdrukte. Ook verwerk je roostermutaties. Je adviseert, gevraagd en ongevraagd, teams en leidinggevenden bij een efficiënte inzet van personeel en hebt een signalerende functie bij over- en onderschrijding van het aantal ingezette uren.

Het planbureau, bestaande uit 14 medewerkers, maakt deel uit van het cluster Mens & Organisatie binnen het Dienstencentrum Sirjon (DCS) in Ridderkerk. Het DCS staat klaar voor ondersteuning aan de werkmaatschappijen SVRO en Siloah. Je werkt op de locatie in Bodegraven en er is ook een mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Wat wij vragen:

 • Mbo+ / hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent in het bezit van een certificaat van de Vakopleiding Personeelsplanner of bent bereid deze te volgen .
 • Bij voorkeur ervaring met het roosterpakket ORTEC Harmony .
 • Je bent vindingrijk en kunt goed zelfstandig werken.
 • Je kunt omgaan met weerstanden en in stresssituaties ben je iemand die het overzicht houdt en daadkrachtig handelt.
 • Je hebt een christelijke identiteit en bent lid van één van de reformatorische kerken.

Wat wij bieden:

 • Een mooie baan met voldoende ruimte voor eigen inbreng .
 • Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Dit is minimaal € 2.258,- en maximaal € 3.198,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren én een certificaat Vakopleiding Personeelsplanner

Over werken bij Sirjon

Zorggroep Sirjon is aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en ouderen uit de reformatorische achterban. Met passie dragen wij met onze kwaliteiten bij aan het welzijn van onze cliënten. Het gebod om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf beweegt ons hiertoe. Daarnaast biedt de organisatie professionele ondersteuning en creëert randvoorwaarden waarmee en waarbinnen managers, medewerkers en vrijwilligers optimaal kunnen functioneren op hun plaats binnen zorgorganisaties.

Neem gerust contact op met of Linda van der Hoek. Zij zijn bereikbaar via of .Functie:planner
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2258 – 3198
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Siloah via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Planner Siloah 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures