Vacature BBL Leerling Schadehersteller

BBL Leerling Schadehersteller in Bodegraven

Functieomschrijving

In jouw vrije tijd vind je niets leuker dan het sleutelen en schade herstellen aan auto's. Van jouw hobby kun jij jouw werk gaan maken! Wil jij net als ons en onze klanten vooruit? Solliciteer dan in de zevende versnelling als (BBL) leerling schadehersteller!

Als leerling schadehersteller zorg je ervoor dat auto's met schades er weer netjes bij komen te staan. Je bent bezig of je wilt starten met een BBL-opleiding schadehersteller bij bijvoorbeeld het ROC of VOC en je wilt werken met de mooiste automerken. Bij Boekhorst werken we met het nieuwste gereedschap en laatste technieken aan de allernieuwste auto's. Bovendien kun je rekenen op goede begeleiding van ervaren vakmensen.


Wij bieden:

 • Werken met moderne schadehersteltechnieken
 • Een aantrekkelijke en afwisselende baan binnen een mensgerichte organisatie
 • 4 dagen werken, 1 dag naar school en 5 dagen betaald krijgen
 • Jouw opleiding wordt voor je betaald; kan jij lekker verder sparen voor een toffe auto
 • De mogelijkheid om op onze kosten je rijbewijs te behalen; zodat jij veilig op weg kan
 • Werken in een professionele omgeving; zo leer jij de fijne kneepjes van het vak

Over ABS Autoherstel Boekhorst:

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Boekhorst is een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar bestaat en door de jaren heen is uitgebouwd tot wat het nu is, één van Nederlands meest innovatieve schadeherstelbedrijven. We maken gebruik van uiteenlopende geavanceerde technieken voor schadeherstel en er is veel ruimte voor innovatie en (persoonlijke) ontwikkeling. In onze bedrijven staat de klant centraal, wij bieden onze klanten een totaal pakket aan diensten. Wij bieden meerwaarde!
Wij leveren kwaliteit en willen ons zelf blijven verbeteren. Daarom mogen wij ons één van de exclusieve schadeherstellers noemen van onder andere TESLA, Volvo, Peugeot, Toyota, Volkswagen en Audi.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit diep verankerd in onze bedrijfsvoering, hier houden we altijd rekening mee in onze processen. Wij streven er als organisatie naar om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten en natuurlijke rijkdommen te besparen. Wij werken bijvoorbeeld met digitale werkorders op tablets waarbij er geen gebruik meer wordt gemaakt van papier, en houden rekening met de hoeveelheid grondstoffen die we gebruiken.


Vereisten

Wij vragen:

 • Je volgt de opleiding tot autoschadehersteller of je wilt hiermee starten
 • Passie voor auto(techniek)
 • Doorzettingsvermogen en leergierig

Pak het moment

Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar , of neem contact met Brigit Barink op telefoonnummer .


Solliciteren

of

Vertel iets over jezelf

We hebben nog wat vragen voor je

Ben je bereid om opleidingen te volgen? *

JaFunctie:bbl leerling schadehersteller
Startdatum:04-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABS Autoherstel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. BBL Leerling Schadehersteller ABS Autoherstel 04-03-2024

Bekijk ook andere vacatures