Vacature Reachtruckchauffeur 2 ploegen

Reachtruckchauffeur 2 ploegen in Bodegraven

Bij dit bedrijf komen er dagelijks veel bestellingen binnen en gaan er veel producten de deur uit. Hiervoor hebben ze mensen nodig, die het bedrijf draaiende kunnen houden en bedreven zijn met de reachtruck.
Als reachtruckchauffeur kom je te werken in een groot warehouse, waar de stellages hoog en de paden smal zijn en daarom is enige ervaring wel gewenst.

  • Allround werkzaamheden, dus veel afwisseling
  • Je verzamelt je eigen orders waardoor veel verantwoordelijkheid voor je eigen output|
  • Je bent werkzaam met diverse machines: reachtruck, heftruck & EPT
  • Dagelijks laden en lossen van de orders.

Jij zorgt ervoor dat het magazijn netjes geordend blijft. Daarnaast ben je ook niet te beroerd om af en toe je handen uit de mouwen te steken om bijvoorbeeld op andere afdelingen mee te helpen en de orders klaar te zetten voor transport.
Je werkt in de 2 ploegendienst van maandag tot en met vrijdag van 05:00 - 14:00 & 14:00 - 23:00 waardoor je toeslagen krijgt!Functie:Reachtruckchauffeur 2 ploegen, Logistiek/magazijn medewerker
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2500 – 3200
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via lauraschutte@mail.werktalent.nl of 31644524790. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Reachtruckchauffeur 2 ploegen WerkTalent 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures