Vacature Operator

Operator in Bodegraven

Van Dam Bodegraven B.V.

Krijg jij een boost van secuur werken? Kun jij de verantwoordelijkheid dragen van een gehele productielijn? Is jou drive, hoe minder storingen hoe beter? Zoek je een baan voor lange termijn en wil jij je ontwikkelen tot allround operator? Dan zijn wij op zoek naar jouals

Operator M/V

39,5 uur

Wat ga jij doen?

Op onze afvullijnen werk je in een twee ploegendienst. Je zorg voor een optimaal productieproces door de lijn goed om te bouwen, in te stellen en je mensen aan de lijn goed te instrueren. Tijdens het draaien zorg je dat de lijn het beoogde rendement behaald. Daarnaast doe je je controles en checks om ook aan de kwaliteitseisen te voldoen. Wanneer je opgeleid bent tot zelfstandig operator dien je eerste graad storingen zelf op te lossen. Voor andere storingen schakel je met de technische dienst.

Wie zijn wij?

Van Dam Bodegraven B.V. is een zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende 'private label'- en 'contract filling' fabrikant. We bestaan 90 jaar, oorspronkelijk gestart als familiebedrijf en later verder gegaan als zelfstandige onderneming. Het bedrijf is uitgegroeid tot een moderne en flexibele onderneming met een sterke positie op de Europese markt van reinigingsmiddelen.
Een begrip in Bodegraven en omgeving. Er werken 70 medewerkers bij Van Dam. Vertrouwen, openheid, loyaliteit en kwaliteit is de basis voor een goede samenwerking binnen Van Dam. Nieuwe mensen worden direct opgenomen in de Van Dam familie en voelen zich snel thuis. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel.

Waar beschik je over?

 • Twee rechterhanden met een affiniteit voor productie en techniek
 • Technisch inzicht
 • Je bent secuur en streeft altijd naar een hoge kwaliteit
 • Je bent de Nederlandse taal machtig
 • Je werkt graag in een team
 • Werken in ploegendienst is geen probleem

Wat bieden wij?

 • Goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Werken in een dynamisch MKB bedrijf met een plezierige cultuur
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima onregelmatigheidstoeslag, onkostenvergoeding en pensioenregeling

Neem dan contact op met , Van Dam Bodegraven B.V.
Mail:
Tel :

We kijken uit naar jouw reactie!

Van Dam Bodegraven B.V.: cleaning quality

Van Dam Bodegraven B.V. produceert en levert reinigingsmiddelen onder de eigen merken PIEK en DAMMOL en onder diverse private labels. Van Dam Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende 'private label'- en 'contract filling'-fabrikant. Al vele jaren produceren we voor een aantal gerenommeerde Europese retail-ketens en multinationals.

Van Dam Bodegraven B.V.
Beneluxweg 8
2410 AA Postbus 48
2411 NG Bodegraven


Functie:operator
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dam Bodegraven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Operator Van Dam Bodegraven 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures