Vacature Planner

Planner in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Planner (in opleiding)

IPN08785

Wij zijn op zoek naar leerling planners!! Wil jij werken voor het leukste planbureau in de gehandicaptenzorg? Een planning maken die echt zorgt voor het verschil op de werkvloer in de zorg? Dat je kunt bijdragen aan een goed leven voor onze cliënten en de juiste balans voor onze hardwerkende collega's. Jij bent nodig bij Ipse de Bruggen!

Wie zijn wij

Je komt in dienst bij Ipse de Bruggen als leerling planner, je wordt intern opgeleid tot planner en na deze training van een aantal weken, kan je bij een goede afronding aan de slag gaan als planner in het roosterbureau in Nootdorp of roosterteam in Zwammerdam. Ben je voor 32 uur per week beschikbaar en lijkt het je leuk om roosters te bouwen, contacten te onderhouden met de werkvloer en te zorgen voor een gezond rooster voor je collega's, solliciteer dan op deze functie. Let op je hoeft dus nog geen plan ervaring te hebben. Heb je enige plan ervaring dan is dat mooi meegenomen De eerste klas met leerling planners start als we een aantal kandidaten hebben. De verwachting is dat we medio Maart starten.

Jouw baan als planner (in opleiding)

Wanneer je de opleiding positief hebt afgerond en je aan de slag gaat als planner, dan kan jouw werkdag er zo uit komen te zien: Bakkie koffie of thee? Zo begint jouw dag! Eerst even landen en kijken hoe iedereen erbij zit en wat de dag je gaat brengen. De ene keer begin je met het verwerken van roostermutaties van het weekend ervoor, de andere keer zorg je dat de werkroosters voor de zorgcollega's tijdig zijn gepubliceerd. Daarna loop je op één van de locaties even binnen om met het personeel de laatste knelpunten in het vakantierooster door te nemen en het rooster voor de begeleiding van een specifieke cliënt af te stemmen. Later op de dag heb je een belafspraak met een zorgmanager om de inzet van een nieuwe collega en de uitzendbureaus door te nemen. Je past een paar roosters voor collega's aan in verband met een feestdag en zorgt dat een collega naar de diploma-uitreiking van haar zoon kan gaan. Kortom, je hebt een gevarieerde dag met veel persoonlijk contact met ons zorgpersoneel. Naast het werken op locatie is er ook de ruimte om in overleg met je collega's 1 dag per week vanuit huis te werken.

Jouw profiel

Jij bent gewoon lekker jezelf. Jij bent welkom!

Buiten een afgeronde opleiding op mbo 4:

 • heb jij affiniteit met organiseren van planningen;
 • hou je van puzzelen;
 • ben je enthousiast en creatief denkend in oplossingen;
 • heb je goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Een aanstelling voor 32 uur per week gedurende de training (ongeveer 3 maanden). Bij goede afronding wordt je contract omgezet naar een vast contract voor onbepaalde tijd.
 • Een maandsalaris conform CAO gehandicaptenzorg startend in FWG 40 trede 2 van bruto € 2617,- per maand (bij 36 uur).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een trainingsprogramma om je op te leiden tot planner
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a.de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wil jij eerst nog meer weten over de opleiding, deze leuke functie of je (te) gekke toekomstige collega's voordat je solliciteert? Neem dan gerust contact met coördinator van het roosterbureau Jacqueline Enthoven, tel: .

Solliciteer voor

23.01.2024

Algemene informatie

Adres

Spoorlaan 19 , 2471 PB Zwammerdam

Match criteria

Gewenst aantal uren

 • 32 - 36 uur

StandplaatsFunctie:planner
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 2617
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Planner Ipse de Bruggen 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures