Vacature Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur in Bodegraven

Van Dam Bodegraven B.V.

Wil je je technische kennis inzetten door storingen te verhelpen, machines om te bouwen en processen te optimaliseren in een modern innovatief productiebedrijf?

Staan veiligheid, kwaliteit en betrouwbare installaties bij jou voorop en steek je graag de handen uit de mouwen?

Dan zijn wij, Van Dam Bodegraven B.V. , op zoek naar jou als

Onderhoudsmonteur M/V

39,5 uur

Wat ga je als onderhoudsmonteur bij Van Dam Bodegraven B.V. doen?

Als onderhoudsmonteur op de afdeling Technische Dienst vervul jij een onmisbare rol in de organisatie. De productieactiviteiten zijn namelijk afhankelijk van goed functionerende machines. Storingen dienen daarom zo snel mogelijk verholpen te worden, of nog beter te worden voorkomen.

Van Dam Bodegraven B.V. heeft verschillende productieactiviteiten. We hebben verschillende installaties en afvullijnen met elektronische, pneumatische en mechanische besturingen. Door deze verschillende productieactiviteiten is geen dag als onderhoudsmonteur bij ons hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het actief en preventief onderhoud aan installaties en machines, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ombouwen van de machines op de afvullijnen en voer je de benodigde reparaties uit.

Hoe werken wij met elkaar samen

Van oudsher zijn wij een familiebedrijf en bestaan ruim 85 jaar. Momenteel zijn wij gespecialiseerd in het afvullen van reinigingsmiddelen. We zijn echter dynamisch en willen ons steeds verder ontwikkelen. Er werken totaal 70 medewerkers bij van Dam Bodegraven B.V., waarvan veel medewerkers al heel lang betrokken bij ons zijn. Toch is er ook gezonde vernieuwing van het personeelsbestand. Nieuwe mensen voelen zich snel thuis.

Waar beschik je over?

Wij zoeken iemand die gedreven en besluitvaardig is en zich positief laat leiden door zijn/haar nieuwsgierigheid. Verder beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde technische opleiding LTS/MTS-wtb
  • Enkele jaren werkervaring in een soort gelijke functie
  • Flexibele instelling
  • Bereid te werken in een tweeploegendienst
  • Competenties; oplossend vermogen, zelfstandig werkend, communicatief vaardig, loyaal en oog voor detail (veiligheid, kwaliteit en milieu)

Wat bieden wij?

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een dynamisch MKB bedrijf met een plezierige cultuur

Neem dan contact op met , Van Dam Bodegraven B.V.
Mail:
Tel :

We kijken uit naar jouw reactie!

Van Dam Bodegraven B.V.: cleaning quality

Van Dam Bodegraven B.V. produceert en levert reinigingsmiddelen onder de eigen merken PIEK en DAMMOL en onder diverse private labels. Van Dam Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende 'private label'- en 'contract filling'-fabrikant. Al vele jaren produceren we voor een aantal gerenommeerde Europese retail-ketens en multinationals.

Contact

Van Dam Bodegraven B.V.
Beneluxweg 8
2410 AA Postbus 48
2411 NG Bodegraven

Partner van


Functie:onderhoudsmonteur
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dam Bodegraven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Onderhoudsmonteur Van Dam Bodegraven 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures