Vacature Productieplanner

Productieplanner in Boskoop

Openstaande vacatures

Lijkt het je leuk om bij een groeiend bedrijf te werken met veel gezellige en enthousiaste collega's? Kijk dan of hieronder de vacature te vinden is die jou op het lijf geschreven is! Staat de vacature waar je je thuis in voelt er niet tussen, maar lijkt het je alsnog een leuke uitdaging om bij ons te werken? Voel je dan altijd vrij een open sollicitatie op te sturen naar Timmermans ( ).

Productieplanner (m/v)

  • Uren per week: 40
  • Van Lint Group

Als Productieplanner ben jij de verbinder tussen verkoop, productie en inkoop. Je kunt snel schakelen en ziet gemakkelijk verbanden. Voor deze veelzijdige functie zijn we op zoek naar een persoon met uitstekende communicatieve- en planningsvaardigheden.

Van Lint is op zoek naar een Meewerkend Voorman die leiding geeft aan een team van medewerkers, het werk coördineert en ervoor zorgt dat het werk goed en tijdig wordt voltooid. Je coördineert diverse werkzaamheden in de kwekerij zoals het oppotten, de gewasverzorging en het klaarmaken van orders.

Van Lint is op zoek naar een gedreven Teeltspecialist.

Voor Hebe Center Holland zijn we op zoek naar een Specialist Teelt en Gewasbescherming. De Specialist Teelt en Gewasbescherming is verantwoordelijk voor een optimale groei van de gewassen en effectieve en efficiënte bescherming van de gewassen tegen schadelijke gevolgen van biologische groeiverstoorders.

Werk je graag met je handen en houd je van planten: lees dan onderstaande vacature en solliciteer: Voor onze kwekerijlocaties in Boskoop, Berkel of Bleiswijk zijn we op zoek naar een medewerker Kwekerij. De medewerker kwekerij verricht diverse kwekerij werkzaamheden zoals het oppotten, gewasverzorging en klaarmaken van orders.

Contact informatieFunctie:productieplanner
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Lint via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Productieplanner Van Lint 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures