Vacature QC-QA Medewerker

QC-QA Medewerker in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)172 630 999

QC-QA Medewerker

chevron_right

Wij zoeken een kakelverse QC-QA Medewerker!

Bij Groenland Group staan we voor premium poultry. Dat vereist dagelijks een topprestatie van ons volledige team, en jij kunt hierin een essentiële rol spelen!

Voel jij je verantwoordelijk voor het leveren van optimale kwaliteit? Ben jij sterk in het bewaken, toezien en controleren van processen op het gebied van kwaliteit en hygiëne? Dan hebben wij de perfecte baan waarin jij je ei kwijt kunt.

Voor onze productie-units in Bodegraven en Alphen aan den Rijn zoeken we een QA-QC Medewerker voor minimaal 32 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Jouw werkdag:
Als QC-QA medewerker maak je deel uit van een klein team, bestaande uit een QC-medewerker, een kwaliteitsmedewerker en een specificatiebeheerder.

In deze functie ben je zowel werkzaam in de productie als op kantoor. Zo voer jij dagelijks kwaliteitscontroles uit in de productie, zoals schoonmaak- en voorraadcontroles. Daarnaast hou je toezicht op naleving van de procedures, instructies en regels die zijn gericht op kwaliteit, bijvoorbeeld voedselveiligheid, voedselintegriteit en persoonlijke veiligheid. Jij bent in staat om je dagelijkse bevindingen zelf te vertalen naar praktische en structurele verbeteringen, waarbij je uiteraard altijd in overleg kunt gaan met jouw leidinggevende of collega's van de afdeling.

Op kantoor zal jij o.a. bezig zijn met het behandelen van klachten. Jij zorgt ervoor dat deze snel en goed worden afgehandeld en opgelost. Daarnaast onderhoud jij de documenten in het kwaliteitshandboek. Zo zorg je ervoor dat deze up-to-date blijft. Ook ben je (mede) verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van in- en externe audits. Specificatiebeheer is ook onderdeel van jouw functie.

Jouw kwaliteiten:
Je bent voor ons een echte aanwinst als je enthousiast, communicatief sterk en besluitvaardig bent. Bovendien werk je nauwkeurig en word je enthousiast van afwisselend werk, zowel zelfstandig als in teamverband.

Verder heb je ook:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting levensmiddelentechnologie, voeding & diëtetiek of vergelijkbaar
  • Je spreekt en schijft Nederlands en Engels
  • Je beschikt over een rijbewijs B

Samen #greendriven:
Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:
Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de dynamische wereld van voeding. Je wordt onderdeel van een enthousiast team in een groeiende organisatie. Natuurlijk bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket en volop mogelijkheden om je ambities te verwezenlijken. Graag bespreken we je salaris persoonlijk met jou.

Reageren?
Ben jij, net als wij, ontzettend enthousiast? Wees er dan snel bij en solliciteer via: . Neem dan contact op met onze recruiter, ), of met onze HR-manager, Jasmijn van Hage ). We horen graag van je!Functie:qc/qa medewerker
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandKip via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. QC-QA Medewerker GroenlandKip 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures