Vacature Productieplanner

Productieplanner in Bodegraven

Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
Nederland

Vergeer Holland

Geen passende vacature gevonden?

06-01-2022 Reeuwijk/Bodegraven/Woerden Fulltime en Parttime MBO

06-01-2022 Reeuwijk/Woerden/Bodegraven Fulltime MBO

Vacaturedetails

Contract

Fulltime

Opleidingsniveau

MBO/HBO

Salaris

€2.500-€3.500 op fulltime basis


Productieplanner (Bodegraven)

Van 27-02-2024 Locatie Bodegraven Uren Fulltime Opleiding MBO/HBO

Voor onze high-tech locatie in Bodegraven zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Planner. Als Productieplanner ben je verantwoordelijk voor het realistisch en efficiënt inplannen van onze productielijnen. Lijkt jou dit een uitdaging? Solliciteer dan nu!

Eigentijds familiebedrijf

Vergeer is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske Reeuwijk. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 550 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen in breng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

Wat zijn je werkzaamheden als Productieplanner?

  • Verantwoordelijk voor het realistisch en efficiënt inplannen van de toegewezen productielijnen aan de hand van historie, forecast en klantorders. De Productieplanner is multi-inzetbaar op alle productielijnen
  • Bewaken en controleren van productievoortgang en efficiency en afstemming hierover met de productieleiding. Bij onregelmatigheden adequaat reageren, de planning bijstellen en hierover schakelen met de keten
  • Bevoegd tot het (laten) stopzetten van productielijnen en het eventueel laten omstellen naar andere artikelen
  • Onderhouden van dagelijks contact met afdelingen Productie, Planning Grondstof, Planning Materialen, Sales en Logistiek
  • Initiëren van- en deelnemen aan verbeterprojecten

Voor deze functie is het van belang dat je minimaal een MBO 3/4-diploma hebt, communicatief vaardig bent en goed kan samenwerken. Stressbestendigheid en het kunnen aanpassen aan wisselende situaties helpt je zeker op weg. Uiteraard is het een pré dat je ervaring hebt met een plannings- en/of ERP-systeem of dit snel eigen kan maken. Het gaat om een functie in dagdienst.

Wat bieden wij jou?

Vergeer Holland biedt een gevarieerde functie in een veranderende omgeving. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage, een reiskostenvergoeding en een fietsplan met een hoge werkgeversbijdrage. Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.
En tijd voor Vergeer. Een wereldbedrijf. Gewoon uit Nederland.
Want werken voor een gewoon bedrijf, dat kan altijd nog.

Vergeer Holland

Vergeer en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want al in de 17e eeuw werd door de Reeuwijkse familie kaas gemaakt. Het huidige bedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een zeer innovatieve kaasverwerker.
In 1934 begon met de verkoop van de ambachtelijke kaas die zijn ouders maakten. Vergeer opende op meerdere locaties distributiepunten en kocht nu ook fabriekskaas in, die vervolgens door Vergeer Holland gerijpt en verwerkt werd.


Functie:productieplanner
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Productieplanner Vergeer Holland;Vergeer Kaas 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures