Vacature Payroll Specialist

Payroll Specialist in Bodegraven

Payroll Specialist

Bodegraven

32-40 uur

Ben jij onze nieuwe Payroll Specialist met oog voor detail? Voor ons Fresh Service Center in Bodegraven zoeken wij een nieuwe collega voor 4-5 dagen per week. Als Payroll Specialist ben je de spil in het web van aanname, mutaties en uitstroom van medewerkers. Jouw expertise zorgt ervoor dat salarisadministratieve vraagstukken niet alleen correct, maar ook tijdig worden afgehandeld. Jij bent immers verantwoordelijk voor het payroll proces van A tot Z.

Jij weet door jouw ervaring hoe je de personeelsadministratie soepel kan laten verlopen en je voorziet onze praktijken van advies rondom salaris administratieve vragen. Word jij enthousiast van het ondersteunen en adviseren van collega's op het gebied van personeelsadministratie? Dan zoeken wij jou!

Fresh Tandartsen

Fresh tandartsen is één van de top 3 impactvolle spelers in de tandheelkunde/mondzorg met 39 praktijken verspreid door Nederland. We hebben met een team van 650 medewerkers en 300 zzp'ers samen aandacht voor de mens. Onze missie? We willen de mondgezondheid van al onze patiënten een leven lang verbeteren. Bij ons is de patiënt in goede handen, handelen we professioneel en houden we rekening met zijn/haar wensen. Een goede relatie en verbinding tussen de behandelaar en de patiënt is voor ons de essentie om de beste zorg te kunnen leveren.

Om dit mogelijk te kunnen maken bieden we onze praktijken support voor de beste teamconditie en voorzien hen van tools en kennis vanuit het Fresh Service Center in Bodegraven. Alles wat te maken heeft met Operations, Integratie, Marketing, Inkoop, HR, Recruitment, Finance, Kwaliteit, Facilities, Academy en Data regelen we vanuit het Fresh Service Center. Zo kunnen onze mondzorgprofessionals zich richten op de kwaliteit van de behandelingen en onze patiënten.

Naast onze praktijken hebben we ook initiatieven als Fresh Tandtechniek, een in-house laboratorium, en Fresh Unieke Mondzorg: een mobiele tandartsservice, die erop gericht is mondzorg toegankelijk te maken voor kwetsbare doelgroepen zoals mensen in verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Op onze basisplek, het Servicecentrum in Bodegraven, werken zo'n 40 enthousiaste collega's nauw samen. Er heerst een informele prettige sfeer, waarbij hard wordt gewerkt, maar er ook veel ruimte is voor humor en een feestje op z'n tijd.

Wie ben jij?

 • Jij hebt oog voor detail en bent servicegericht;
 • Jij bent cijfermatig sterk onderlegd;
 • Jij weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en kan prioriteiten stellen;
 • Jij denkt graag mee hoe wij processen beter en efficiënter kunnen inrichten;
 • Niet te vergeten, je wandelt graag een rondje mee met jouw HR collega's tijdens de lunch.

Functie eisen:

 • Een afgeronde MBO opleiding - een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en/of Vakopleiding Payroll Services (VPS) is een pré;
 • Minimaal 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met of comfortabel in werken in een snel groeiende organisatie;
 • Affiniteit met de zorg/tandheelkunde is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een mooi salaris;
 • Eventuele reiskosten- en telefoonvergoeding;
 • Dienstverband van 32-40u per week;
 • Een unieke kans om bij te dragen aan het verder professionaliseren van twee afdelingen binnen een snelgroeiende organisatie;
 • Werken in enthousiaste teams, waarin veel aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Maandelijkse verzorgde Fresh lunch.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze .


Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.Functie:payroll specialist
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Service Center B.V.;Fresh Tandartsen;Freshtandartsen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Payroll Specialist Fresh Service Center B.V.;Fresh Tandartsen;Freshtandartsen 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures