Vacature commercieel administratief medewerker

commercieel administratief medewerker in Bodegraven

Hoe leuk is dat! Als commercieel administratief medewerker bij Koemans Verpakkingen in Bodegraven heb je een groeifunctie. Na een gedegen inwerktijd waarbij wij jou stap voor stap het vak leren, ben je samen met je team verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken die betrekking hebben op de verkoop en klantrelaties. Je onderhoudt contact met diverse interne afdelingen en hebt ook regelmatig interactie met onze uitgebreide klanten- en leveranciersnetwerk, dat inmiddels uit meer dan 2000 partners bestaat. We leren je op een professionele wijze klanten te bedienen, zowel via telefoongesprekken als e-mailcorrespondentie. Het is van essentieel belang om onze bestaande klanten te behouden, en je speelt tevens een cruciale rol bij het aantrekken van nieuwe klanten. Daar tegenover staat een interessant salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, ziektekostenverzekering, 24 vakantiedagen en 8 ATV dagen, reiskosten vergoeding. Pak maar verder uit:


• Je verzorgt met je collega’s de dagelijkse werkzaamheden op commercieel gebied 

• Je beantwoordt de telefoon, e-mails en andere correspondentie 

• Je boeken en verwerkt orders 

• Je brengt offertes uit 

• Je onderhoudt klantgegevens en onderhoud klantcontact om jouw orderportefeuille goed gevuld te houden.Meer over Koemans Verpakkingen in Bodegraven


Koemans Verpakkingen BV is een snelgroeiende en innovatieve handelsonderneming op het gebied van industriële verpakkingen. Met een groeiend en ambitieus team van 20 personen werken wij op professionele wijze aan optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij zijn gevestigd in Bodegraven. 


Wij verkopen sinds 1926 industriële verpakkingen aan de industrie en retail en zijn gestart als familiebedrijf, ondertussen behoren we tot de OptiGroup, een internationale groothandelsorganisatie. Door onderdeel van een groter geheel te zijn is er meer financiële slagkracht, toch blijven we een platte organisatie. Een kleine club van 20 medewerkers die allemaal vooruit willen en bevlogen hun werk doen.OptiGroup is een leverancier van B2B gebruiksartikelen, met een sterke focus op Noord- en Midden-Europa en zijn actief in 19 landen en hebben een groeiend portfolio aan private labels zoals Papyrus, Supplies Direct en Telpak, waardoor een breed scala aan producten en dienstverlening onder de OptiGroup paraplu vallen. De diensten van OptiGroup zijn onder te verdelen in 4 pijlers:

• Facility & Foodservice Solutions

• Industrial & Safety Solutions

• Printing & Creative Solutions

• Retail & Reseller Solutions


Koemans verpakkingen in Bodegraven is gevestigd langs de A12 en hierdoor prima bereikbaar met de auto. Wij hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Maar ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken


Meer over jouw team 

In totaal werk je in een ambitieus team van 20 collega’s waar gezelligheid en collegialiteit op nummer 1 staat. 


Ons modern bedrijfspand is gelegen vlak langs de snelweg en kijkt uit op een groene omgeving. Niet voor niks dat er veel collega's tijdens de lunch samen gaan wandelen in deze mooie streek. Of gezellig in de mooie kantine ’s middags een broodje eten. Maar daar blijft het niet bij want wat dacht je van onze maandelijkse borrel? Jaarlijks hebben wij een personeelsuitje of een etentje met alle collega’s. Gezellig toch?!
Functie:Commercieel Administratief Medewerker
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via nancy.wijnkamp@fygi.nl of 654977685. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. commercieel administratief medewerker FYGI 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures